Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hdd partícionálása windows...

Hdd partícionálása windows alatt hogyan, mivel?

Figyelt kérdés
Vettem 1 új hdd-t próbáltam partícionálni telepítés előtt,de nem engedte.2-t mutatott,az egyik volt a c,a másik meg pár megányi külön partíció,gondolom rendszerfájlok.úgyhogy most az 1 terrás vinyóra feltelepítettem a win10-et.De én úgy szeretném,hogy leválasztanék 100gb-ot a Windowsnak,a maradék többi hely meg külön partíció lenne.Meg lehet ezt csinálni utólag?

2017. márc. 9. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:

REndszerkezelő -> merevlemez. Ott mindent megtalálsz. :)

https://www.youtube.com/watch?v=pdHjolzl7Gk

2017. márc. 9. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem érdemes particionálni a lemezt föleg ha nem ssd. Vegyél inkább egy 250 gb ssdt és azon legyen a rendszer. És az 1 tb az meg jo lesz torrentezni. Ha particionálsz az lelassitja a rendszert föleg hogy a win 10 még 4 felé particionálja a rendszert különböző windows komponensek számára mikor feltelepited a rendszert szóval nem érdemes. KB 20 ezer ft ért tudsz venni ssd t vagy ha több pénzed van akkor M.2 vegyél az 4 szer gyorsabb mint egy ssd.
2017. márc. 9. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:
telepitéskor nem engedte particionálni az kizárt dolog. Ugy alakitod ahogy akarod már ha win 10 raksz fel. Nem értesz hozzá az a baj. Mikor kiválasztod hogy uj akkor ott be tudod irni mekkora helyet akarsz , nem csak rá kell nyomni az ok feliratra hanem az ott lévő számokat át kell irni és utánna ok.
2017. márc. 9. 17:43
 4/4 Alex Fly ***** válasza:
Win10 esetén jobb klikk a statmenüre és ott lemezkezelés.
2017. márc. 9. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!