Hdd és SSD particionálása?
Figyelt kérdés
Vén nemekem egy teljesen új gépem amibe van hdd és ssd is én az ssd-re akarom telepíteni a windowst a telepítőben látni is a 120gb és a 1tb lemezeket viszont ezekre lehet azonnal telepíteni vagy előbb particionálni kellene és ha igen hogy tudom megcsinálni?2016. aug. 18. 08:49
1/1 anonim válasza:
A 120gigás SSD-t én nem particionálnám. Felmegy az op rendszer, megtömödöd a gépet programokkal és már el is fogyott a 60 giga (feltételezve, hogy elfelezed).
Egyébként tudsz partícionálni telepítéskor és utána is.
Telepítéskor, ahol megkérdi, hogy hova akarod rakni az op. rendszert, kiválasztod a meghajtót, új partíció létrehozása, megadod hogy mekkora legyen és készen is van. A másik felét nem fogja látni, de ez nem gond. Ha kész a telepítés, akkor bemész a lemezkezelőbe, jobb klikk a másik partícióra, formázás és kész.
Az 1 terrást is ugyan így a lemezkezelőben szét tudod szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!