Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop hűtő de milyet?

Laptop hűtő de milyet?

Figyelt kérdés

Nem gamer lapos alá kell. Egy régi laptop ami melegszik és ha nem szellozik az alja kikapcsol.

OpenTTDvel játszanek csak rajta.

Lehetőleg 5000 alatt keresek eMAG hasonló ahol ingyenes a szállítás de nem tudom mit kell nézni vételnél.

Előre is köszi :)

2017. márc. 8. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:

ki kellene takaritani , esetleg újra pasztazni !

így is kikapcsol akkor sajnos reballozni kell tönkremehet a GPU proceszor .

reball video

https://www.youtube.com/watch?v=mrJ6JwTqaI8

nem csak noteszeknek ez a baja hanem alaplap bios chipje vagy konzolok(xbox one,ps4) video chipje is szokott ilyent csinálni .

2017. márc. 8. 11:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztaltam, hogy nem ér semmit. Az én laptopom alatt kettő darab kisebb méretű építőkocka (!) van. A laptopom ugyanolyan meleg, mint a "csoda" hűtőpaddal.

Egyrészt én ezt próbálnám meg a helyedben is. Másrészt sokkal fontosabb, hogy ki legyen pucolva maga a laptop. Lehet, hogy csak túl koszos már.

Ha minden áron ragaszkodsz a hűtőpadhoz, akkor tök mindegy, melyiket veszed. Nem igazán van különbség köztük.

2017. márc. 8. 11:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem sem jòk semmire a hütőpadok. Ki kell takarítani meg újra pasztázni.
2017. márc. 8. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!