Tudnátok nekem ajánlani, Kaby Lake es procit támogató alaplapot?
Figyelt kérdés
A legolcsóbbat, illetve annyi kikötésem lenne hogy ASUS legyen, meg az hogy támogassa a Kaby Lake CPU kat (Pentium v. i3)
Köszi
2017. márc. 5. 10:28
1/7 anonim válasza:
Hát akkor beírod, hogy asus és kikeresed a legolcsóbb b250 lapot. Vagy írsz az adott boltnak, hogy tüntessék fel a bios verziót.
2/7 anonim válasza:
ezt te tuti nem tudtad volna megcsinálni: [link]
3/7 anonim válasza:
B250 ami biztosan támogatja.
De ha Ipontól veszed, elméletileg fel is frissítik neked a bios-t sky lake-s alaplapnál, csak szólni kell nekik előre.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Másik lehetőség:
Asus H110M-K 16k (BIOS-ra kérdezz rá)
Pntium G4560 20k
8GB DDR4 RAM ~16k
Enermax Maxpro 400W 14k
HDD, ház meg gondolom nem kell. GTA4-re ez is bőven elég lesz az integrálttal, és később bőven lesz módod fejleszteni.
6/7 anonim válasza:
Elnézést kérek, az előző válaszomat NEM IDE szántam. Nyugodtan töröltesd, ha gondolod.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem töröltetem ;)
Köszi szépen mindenkinek
2017. márc. 5. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!