Laptop processzorhoz (Intel Pentium B950) lehet alaplapot venni?
Van egy régi Asus K53S laptopom és ebben cserélem majd ki a processzort egy i5 vagy i7-re, és az érdekel, hogy tudok-e a kérdésben említett processzorhoz alaplapot venni. Fel szeretném használni, mert egy elég jó processzor.
Köszönöm előre is a válszokat!
Alalpalpot? Nem inkább laptopot? :D
Viccet félre téve nem éppen "jó" proci! Az értéke is kb. 1500ft körül lehet! Nem érné meg erre áldozni!
1500ft többet ér
számomra inkább eszmei értéke van
mellesleg exelre meg worldre meg stb.-re jól lehet használni
úgysem működne ha egy laptopból bontott alaplapba lenne téve és házi megoldásokkal használhatóvá tenném?
Igen, elvileg meg lehet valósítani, de akkor elvész a laptopok egyetlen előnye, a mobilitás! Persze alap dolgokra még bőven jó, talán még w7-10-nél a fullhd youtube videókat is viszi! Csak drága lesz hozzá vadászni cumót, és ezért mondtam, hogy nem éri meg!
Az 1500ft-ot innen vettem: [link]
Az ára pedig azért ennyire alacsony, mert a gyengébb gépeket is ilyen cpu-kkal adták annak idején! ezért mindenki csak felfelé akar bővíteni, lefele már nem :)
Az meg már csak hab a tortán, hogy ebbe való i5-ös cpu-k mennek 10e alatt! De ez a te dolgod, csak javasoltam.
szerintem félreértesz, én pont felfelé fogok bővíteni egy i5-el vagy egy i7-el, a pentiumot asztaliprociként akarnám majd használni.arra gondoltam, hogy egy bontott laptopalaplapot vennék és valamilyen házi módszerrel asztalira alakíthatnám
nekem ez a tervem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!