Használtan I3 vagy újonan intel pentium?
Figyelt kérdés
Helló! Szerintetek egy Intel Core I3 3240-es processzor használtan éri meg jobban megvenni, vagy újonan egy Intel Pentium G4560-at? Igazából Rainbow Six Siege-re akarom használni, illetve SeeMTA V3-ra.2017. febr. 8. 23:36
1/6 anonim válasza:
Ha telik rá, természetesen a Pentiumra éri meg építkezni.
2/6 anonim válasza:
A pentium jobb, de eltér a két foglalat, alaplapod\ramod van már? Csak mert ez eléggé szűkítené a lehetőségeket.
3/6 anonim válasza:
erősebb a g4560 azért jócskán de az előbbihez lga 1151 -es ddr4 -es memória foglalatú alaplap kell és ddr4 -es ram . Amúgy az i3 3240 nem tudom hogy eset számításodba .. egy i5 2400-2500 procit vegyél ha már lga 1155 mellet döntenél de semmi képpen sem i3 -at ,
4/6 A kérdező kommentje:
Helló! DDR3-as ramom van jelenleg, igazából azért döntöttem i3-ra mert az úr beszámítja az én "konfigomat".
2017. febr. 9. 14:16
5/6 A kérdező kommentje:
UI: Miért az i5-2500 jobb mint a pentium? Előre is köszi mindenkitől a váalszt!
2017. febr. 9. 14:17
6/6 anonim válasza:
4 szálon erősebb valamivel igen 2 magon nem . De a mai játékok 4 szálra vagy többre vannak írva. Az i3 3240 az manapság elég gyönge már most is. Ahogy írtam ne adj i5 2400 vagy i5 2500 alá !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!