Van gamer székekre szakosodott bolt? Esetleg olyan bútor bolt, ahol ki lehet őket próbálni?
Figyelt kérdés
Igazából keresek már egy ideje jó széket, gamer székek között is láttam már nekem tetszőeket, de szeretném kipróbálni őket ezért is írtam ki igazából a kérdést.
Bármiféle tanácsot szívesen meghallgatok.
2017. márc. 4. 21:25
21/22 MGéza válasza:
Valószínűleg olyan széket érdemes akkor nézned amin van állítható deréktámasz, persze először szakorvossal be kéne azonosítanod, hogy pontosan a hátad melyik része fáj és miért, csak utána érdemes másik székben gondolkodnod, így csak vaktában veszel valamit.
22/22 Szirty válasza:
Ez már csak ilyen!
Ki mondta neked hogy csak olyan választ fogsz kapni amit épp hallani akarsz?
Azt tedd a polcra amelyik tetszik, a többi miatt nem kell háborogni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!