Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van gamer székekre szakosodott...

Van gamer székekre szakosodott bolt? Esetleg olyan bútor bolt, ahol ki lehet őket próbálni?

Figyelt kérdés

Igazából keresek már egy ideje jó széket, gamer székek között is láttam már nekem tetszőeket, de szeretném kipróbálni őket ezért is írtam ki igazából a kérdést.

Bármiféle tanácsot szívesen meghallgatok.

2017. márc. 4. 21:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én egy masszív tömör fa széket használok, fenekem alatt 1 párna és viszlát XD
2017. márc. 5. 08:17
 12/22 MGéza ***** válasza:
100%
Nézd, kedves kérdező egyet nem akarsz megérteni: Ezek a gamer székek közepes-jobb minőségű irodai forgószékek, amelyek kaptak egy kis "gamer" színezést meg gyártói logót meg ledeket, de semmivel nem jobbak azoknál csak drágábbak.
2017. márc. 5. 08:33
 13/22 Donald J. Trump ***** válasza:
Antares Magyarországon gyárt forgószékeket - az alsóbb árkategóriákban ezek is elég fosok, de 80-100 ezer forintért már olyan széket kapsz, amely bármelyik kínai gémercsodánál komfortosabb (javasolt a Boston), s van ennél jóval drágább modelljük is, amit luxuscikként nagyvállalatoknak készítenek (Concorde).
2017. márc. 5. 09:38
 14/22 Szirty ***** válasza:
89%

"Létszíves csak azok írjanak akik segítenének is."

Segítünk, de nem biztos hogy hagyod...

Az üzenet szerintem világos:

Ne dőlj be a marketing sallangnak és látványpékségnek, üres ígéreteknek!

Keresd az igazi értéket és az ésszerű minőséget.

Már ha nem menőzni akarsz a cuccaiddal, hanem használni őket...

2017. márc. 5. 10:21
 15/22 anonim ***** válasza:
Ismerősöm pl fotellel tolja, annyi hogy kicsit előre kell dőlni fps játékoknál, de egyébként nagyon kényelmes (szerinte). Én maradok a faszéknél, vettem 40 ezres forgószéket, 5 hónapot bírt és tönkrement a gázrugója (egyébként ugyan az a gázrugó van a 10 ezres meg a 100 ezres forgószékben is elég sok helyen).
2017. márc. 5. 11:42
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem a DXRacer nagyon is bevált, sokkal jobban, mint a régebbi ergonomikus irodai székeim (pedig azok sem voltak olcsók). A cégemnek is ilyeneket vettem, a csajok imádják, és még ők sem tudtak kárt tenni bennük egy év alatt.
2017. márc. 5. 12:40
 17/22 A kérdező kommentje:

Megpróbálok egy egységes, mindenre kiterjedő választ adni az eddigiekre.

Először is, első néhány válaszadó közül 2-en is a semmi választ adták tudtomra, nincs ezzel bajom, de az orrom alá sem kell vágni, csupán ezért írtam azt, hogy a segítőkészebb válaszokat várom ami egyébként így is lett föggetlen attól, hogy egyesek nyelve csípősebb az itt megszokottnál.

Másodszor utolsó lehetőségképp még a gamer székek körül fordult meg a szemem, nem azt mondtam ki, hogy egyből azt akarok magam alá vágni, a kérdés is pont azért lett kiírva, hogy olyan boltot találjak amibe tesznek ki összeszerelt darabokat belőle, ezúton is köszönöm annak az egy embernek aki válaszolt erre a kérdésre.

Harmadjára pedig nem állt szándékomban ezzel egy ilyen felfokozott hangulatot előidézni, én az elmúlt 15 évben 1 faszéket, 2 kanapét és 3 forgószéket használtam. A faszék van még meg (matraccal rátekerve) , évek óta használom ezt, de 2-3 héttel ezelőtt rettenetesen elkezdett benne fájni a hátam, ezért is kezdődött el a keresés és ennek a kérdésnek is a kiírása.

A tény az, hogy elég sok kritériumom van és ezért is terjeszttem ki a látókörömet.

Minden jótanácsot megghallgatok és nem is a marketing sallang okán vagyok itt.

Tényleg csak egy széket keresek ami nekem is jó.

2017. márc. 5. 17:28
 18/22 MGéza ***** válasza:
A hátfájásod oka nem hinném hogy a széked, inkább rossz testtartás. Orvosi problémával orvoshoz kell fordulni vagy kevesebbet ülni. Jobb szék fog rajta a legkevesebbet javítani.
2017. márc. 5. 17:45
 19/22 anonim ***** válasza:
Tamás, te vagy az ? :)
2017. márc. 5. 17:46
 20/22 A kérdező kommentje:

Napi 16-18 órát ülök rajtam túl mutató okokon, egészségügyi okokal tisztába vagyok, köszönöm.

Tamás nem ismert számomra, ha mém, akkor ennyit erről.

2017. márc. 5. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!