Melyik alkatrésszel lehet a probléma, hogy lefagy folyton a gép?
Állandóan, van mikor negyed óránként megfagy a gép.. Kezdődik úgy, hogy először lefagy mondjuk a youtube, mintha nem lenne net.. Nem töltenek be a dolgok facebook sem. Egy idő után minden le fagy (úgy szoktam tesztelni, hogy éppen az történik-e, hogy rákattintok a dokumentumokra, és nem nyitja meg.).
Nem tudom melyik alkatrésszel lehet probléma, de eléggé idegesítő. :( Főleg úgy, hogy nem is régi alkatrészek vannak a gépemben.
AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor 3.40 GHz
Ram: 8,00 GB
Rendszer típusa: 64 bites
Videókártya: AMD Radeon hd 6670
Hát erre így most választ adni nem nagyon lehet, csak tippelgetni, főleg látatlanba. Táp pontos típusa?
Mennyire fagy be? másodpercig, vagy csak a gép resi oldja meg? Talán hdd..? Nálam ráadásul 1 rossz hdd okozta a hasonló gondot, és a durva az volt, hogy többször is megnétem, hdd sentinellel, az mindíg 100/100%-ot adott rá!
Ramokkal próbálkoznék, 1db-ot belerakva, aztán a másikat, melyikkel csinálja.
Ha 1x8gb van, akkor meg kérj kölcsön próbálni.
tápegység milyen?
A watt mellett érdekelne a márkája és típusa is
cseréld le egy FSP HEXA 400W-ra.
Noname táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!