Milyen hűtőt ajánlotok és mennyiért?
Szeretnék a gépembe egy + hűtőt szerelni kb. 2.000Ft értékűt.A fent leírt kérdésen kívül kíváncsi lennék még arra is hogy mi a különbség az aktív és a passzív hűtés között és hogy melyik a csendesebb és jobb megoldás.
Köszönöm a válaszokat!
dobáld tele jégkockával a házat ,az óccsó és halk is
ha teszel alá egy lavórt mikor kifolyik újra tudod fagyasztani és így alig kell pótolni a vizet...
Köszönöm az értelmes válaszokat.... olyan hütésre gondoltam ami még a többi hűtő mellé lenne beszerelve segítségként mondjuk a ház oldalára(természetesen belülről...),ha egyáltalán lehetséges ilyen.Ha nem akkor pedig a videókártyámét cserélném ki.ATI HD5770 1GB-os
Remélem így már érthetőbb voltam.
spire, vagy thermaltake 8centis ventit vegyél, lehet bele tenni 2-3 darabot is akár.
videokártyát mért akarsz cserélni? ha az melegszik akkor porold ki/ ha passzív tegyél rá ventit vagy vegyél aktív hűtést rá , lehet
ja, ha értelmesen teszed fel a kérdést akkor értelmes válaszokat kapsz
amúgy a jégkockás voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!