Egérgörgővel való kattintás több tabot nyit meg?
Amikor az egér görgőjével kattintok új tab megnyitása végett, néha kettő, vagy 3 tabban is megnyitja az oldalt. Firefox-ot használok, így ott tapasztaltam eddig csak. Az OS Win10 Az egér egy új, és tiszta uRage gaming egér, szóval nem hiszem, hogy hardveres eredetű lenne.
Tud valaki valami megoldást?
Na szép :/
Most betettem egy szekrény mélyén porosodó noname kínai egeret (szintén "gamer") és már vagy 20 perce próbálkozom, de nem sikerült vele reprodukálnom.
Most vigyem vissza a Hamá-t?
Komolyan fél évet bírt ki egy 6k-s egér? Agyam eldobom.
Akkor biztos vagy benne, hogy a mikrokapcsoló az oka? Nem valami driver vagy böngésző extension?
A Hama hulladék márka.
Amikor még hülyén bevásároltam 2db uRage egeret (laptophoz + asztalihoz), mindkettő kipurcant pár hónap alatt. Duplán (vagy 6-7x!) kattintott, vacak volt az érzékelője, egy idő után majdnem a falhoz csaptam, mert semmit nem lehetett normálisan megcsinálni vele. Az összes többi Hama termékre is igaz, hogy gagyi, legócskább kínai. 700 Ft-os egerek jobb minőséget nyújtanak...
5-10k Ft-os árkategória pont az, amiben nem éri meg gamer egeret venni. Kerüld a hangzatos névvel ellátot termékeket. Nézd meg a Prohardver ajánlott egerekről szóló listáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!