Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egérgörgővel való kattintás...

Egérgörgővel való kattintás több tabot nyit meg?

Figyelt kérdés

Amikor az egér görgőjével kattintok új tab megnyitása végett, néha kettő, vagy 3 tabban is megnyitja az oldalt. Firefox-ot használok, így ott tapasztaltam eddig csak. Az OS Win10 Az egér egy új, és tiszta uRage gaming egér, szóval nem hiszem, hogy hardveres eredetű lenne.

Tud valaki valami megoldást?

2017. febr. 27. 08:18
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és vezetékes USB-s az egér.
2017. febr. 27. 08:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Más egérrel is ezt csinálja? Ki kéne próbálni.
2017. febr. 27. 08:41
 3/10 A kérdező kommentje:

Na szép :/

Most betettem egy szekrény mélyén porosodó noname kínai egeret (szintén "gamer") és már vagy 20 perce próbálkozom, de nem sikerült vele reprodukálnom.

Most vigyem vissza a Hamá-t?

2017. febr. 27. 09:42
 4/10 MGéza ***** válasza:
100%
Nem hardveres eredetű, ennyit bírt a görgő mikrokapcsolója, valószínűleg Kailh vagy más kétes eredetű volt alatta. A Hama nem márka, hulladék. Azt szoktam javasolni, ha Hama egérre vágysz akkor irány az ebay, fele-harmada áron ugyanazt árulják csak nem Hama logoval.
2017. febr. 27. 09:48
 5/10 A kérdező kommentje:

Komolyan fél évet bírt ki egy 6k-s egér? Agyam eldobom.

Akkor biztos vagy benne, hogy a mikrokapcsoló az oka? Nem valami driver vagy böngésző extension?

2017. febr. 27. 09:53
 6/10 nemma ***** válasza:
A Hama kamu minőségű márka értsd: jól hiteti el veled, hogy minőségi.
2017. febr. 27. 11:57
 7/10 MGéza ***** válasza:
Szinte biztos. Mondjuk meg lehet javítani kapcsoló cserével, kérdés, hogy mennyire éri meg.
2017. febr. 27. 13:42
 8/10 Panda Péter ***** válasza:
valószínűleg semennyire.
2017. febr. 27. 13:57
 9/10 anonim ***** válasza:

A Hama hulladék márka.

Amikor még hülyén bevásároltam 2db uRage egeret (laptophoz + asztalihoz), mindkettő kipurcant pár hónap alatt. Duplán (vagy 6-7x!) kattintott, vacak volt az érzékelője, egy idő után majdnem a falhoz csaptam, mert semmit nem lehetett normálisan megcsinálni vele. Az összes többi Hama termékre is igaz, hogy gagyi, legócskább kínai. 700 Ft-os egerek jobb minőséget nyújtanak...

5-10k Ft-os árkategória pont az, amiben nem éri meg gamer egeret venni. Kerüld a hangzatos névvel ellátot termékeket. Nézd meg a Prohardver ajánlott egerekről szóló listáját.

2017. febr. 28. 00:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Most már kezdem érteni. Van egy uRage headsetem. A díszvilágítás nagyon hamar, 1-2 hónap alatt feladta benne. A mikrofon kb. fél vagy egy év után elkezdett fityegni, és már alig vesz hangot, ha még egyáltalán.
2017. febr. 28. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!