Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez szerintetek jó összeállitás?

Ez szerintetek jó összeállitás?

Figyelt kérdés

Minden kompatibilis mindennel? Köszönöm

Processzor: Intel core i3-6100

vga: GTX 750

ram: 8gb

alaplap: ASUS H110M-A

tápegység: chieftec 450W

ház: Carbide Series SPEC-03 Blue LED

2017. febr. 26. 20:24
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
De nem átverni akarom az bereket. Azért akarom hogy i3 legyen mert van 2 szekció. Az amd processzoros gépek d videókartyával és az inteles gépek nvidias videokarzyakkal. És az intelesen belül i3 i5 es i7 van. Szóval nem mondanám átverésnek. Én csupán tartani akarom magam az összszereléshez.
2017. febr. 26. 23:07
 22/31 A kérdező kommentje:
A d betű amd akar lenni. Bereket meg embereket
2017. febr. 26. 23:10
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Pedig azok kategorizálják így a gépeket, akik egyáltalán nem értenek hozzá. Ez erősen lehúzás szagú.
2017. febr. 26. 23:19
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Igyekeztem leírni, hogy egy erkölcsileg átlagos embernek mihez kell magát tartania, de az amiben te segédkezel nem csak, a barátod, hanem a te erkölcsi emberségedet is a nullára redukálja, gyerek koromban, az ilyen emberek miatt verték át a szegény édesanyámat, aki akkor gépet akart nekem venni, mert már évek óta volt mindenkinek, és aztán szépen hetekre rá, egy jó drága de mint később kiderült borzalmas ár érték arányú és gyenge gépet vett meg édesanyám, mert se ő, sem én 10 évesen nem értettem hozzá, az olyan emberek akik a tudatlan embereket kizsákmányolják, vagy csak éppen egy szar configgal megvezetnek, megérdemlik, ha a sors duplán fogja vissza adni, tenném hozzá, hogy a számtech bolt ahol vette édesanyám gyerekként a gépem, becsődölt, tökre ment, minden téren a nullára esett.

A legszomorúbb, hogy a pcx is ezt csinálja, i3 configot jelöl meg a bevezető gamer gépekbe, miközben tisztában vannak vele, hogy a g4560 egy tökéletes induló proci lenne, csak hát az ugyebár nem éri meg nekik, mert akkor a jóval drágább de semmivel sem többet tudó procikat nem bírnák eladni, mindenki aki részt vesz ezekben a gusztustalan marketing játszmákban egy utolsó senki.

2017. febr. 26. 23:47
 25/31 anonim ***** válasza:
Legszívesebben lepontoznék mindenkit, de én sosem éltem ezzel a gyerekes eszközzel. Most sem fogok.
2017. febr. 27. 05:43
 26/31 A kérdező kommentje:
Az édesanyás sztorit elég valószinű hogy csak kiszinezted. Na mind1. Ez nem átverés hanem üzlet. A mai vilagban.. es nezd meg az elozo uzenetemet
2017. febr. 27. 09:02
 27/31 A kérdező kommentje:
Asrock B250m-HDV alaplapba bele lehet rakni egy gtx1050-et?
2017. febr. 27. 14:54
 28/31 kibipunk ***** válasza:
Hallod..ha te "így akarod" és "mindegy hogy mennyire rossz" akkor minek írtad ki?
2017. márc. 1. 20:38
 29/31 A kérdező kommentje:
Ezen szerintem már túlléptünk. Még mindig ezen a témán vagy leragadva?
2017. márc. 2. 09:37
 30/31 anonim ***** válasza:
Videokártyánál nem chipset alapján nézzük a kompatibilitást, hanem a foglalat a lényeg. Ha van a lapon PCIe csatlakozó, akkor kompatibilis.
2017. márc. 2. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!