Ez szerintetek jó összeállitás?
Minden kompatibilis mindennel? Köszönöm
Processzor: Intel core i3-6100
vga: GTX 750
ram: 8gb
alaplap: ASUS H110M-A
tápegység: chieftec 450W
ház: Carbide Series SPEC-03 Blue LED
Igyekeztem leírni, hogy egy erkölcsileg átlagos embernek mihez kell magát tartania, de az amiben te segédkezel nem csak, a barátod, hanem a te erkölcsi emberségedet is a nullára redukálja, gyerek koromban, az ilyen emberek miatt verték át a szegény édesanyámat, aki akkor gépet akart nekem venni, mert már évek óta volt mindenkinek, és aztán szépen hetekre rá, egy jó drága de mint később kiderült borzalmas ár érték arányú és gyenge gépet vett meg édesanyám, mert se ő, sem én 10 évesen nem értettem hozzá, az olyan emberek akik a tudatlan embereket kizsákmányolják, vagy csak éppen egy szar configgal megvezetnek, megérdemlik, ha a sors duplán fogja vissza adni, tenném hozzá, hogy a számtech bolt ahol vette édesanyám gyerekként a gépem, becsődölt, tökre ment, minden téren a nullára esett.
A legszomorúbb, hogy a pcx is ezt csinálja, i3 configot jelöl meg a bevezető gamer gépekbe, miközben tisztában vannak vele, hogy a g4560 egy tökéletes induló proci lenne, csak hát az ugyebár nem éri meg nekik, mert akkor a jóval drágább de semmivel sem többet tudó procikat nem bírnák eladni, mindenki aki részt vesz ezekben a gusztustalan marketing játszmákban egy utolsó senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!