Megéri megvenni #3? (többi lent)
2017. febr. 22. 16:12
1/8 anonim válasza:
Nagyon nem jó. BQ szériát sehova, feleslegesen nagyok, pedig irodai széria. Az a ház egy vicc akar lenni? Videokártyát meg referenciahűtéssel pedig max ITX gépházba rakunk vagy custom waterblockhoz, de így borzasztóan rossz ötlet. Az alaplap vrmje is olyan alapvető, hogy nem igazán alkalmas OC-ra. Ramból is választhattál volna egy >3000MHz modellt, vannak hasonló árban hasonló időzítéssel. Pure Rockból is csak a sima éri meg, a slim hűtése sokkal gyengébb.
2/8 anonim válasza:
Én csak a tápot kérdőjelezem meg.
Nincs jó tapasztalatom az EVGA tápokkal.
Bár lehet csak peches voltam. :-D
3/8 anonim válasza:
Én pedig az egész gépet kritizálom, mivel azt írja, hogy "nyár fele" tehát nem most! Addigra az árak annyit változhatnak még, aztán jönnek mennek itt az új procik, hamarosan jön az nvidia&amd-nek is új kártyája, teljesen felesleges már most előre eldönteni! Mindent a maga idejében!
4/8 Bandi1214 válasza:
Itt csak összeállítottad vagy innen akarod megrendelni?
5/8 A kérdező kommentje:
1. Ha nem jó a konfig,ne csesztessetek érte,mert nem vagyok nagyon profi ebben.
2.Nem,nem ez lesz a végleges gép,még változtatok majd rajta.
3.Igen,innen venném.
2017. febr. 22. 18:05
6/8 A kérdező kommentje:
2017. febr. 22. 18:15
7/8 anonim válasza:
Így rosszabb! Másik házat raktál az oké, de minek raksz bele itx lapot ha nem is használod ki? Neked nem itx kell! Strix széria eléggé túl van árazva, ha valóban nincs korlátlan pénzed, akkor olcsóbb lapot rakj bele, semmivel nem tud többet! Tápon is tudnál picit spórolni!
Ennyiért már-már lga2011 is kerülne!
8/8 anonim válasza:
Rosszabb, mert
-200-zal többe kerül
-ITX lap
-Még mindig ref hűtős kártya
-G1 szériás táp
Ezeket változtasd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!