Megéri megvenni ezt a gépet? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ezt a gépet néztem ki:
[link] Még lenne rá extra 8gb ram 20k ért.Gta 5-re,Battlefield 1-re,Planetary Annihilation Titans-ra használnám full grafikán.Megvegyem vagy se?
2017. febr. 11. 19:17
1/7 A kérdező kommentje:
Még valami...Majd késöbb vennék rá SSDt is.(vagy itt vegyek a weboldalon)
2017. febr. 11. 19:25
2/7 anonim válasza:
8GB ramot keveslem. 16-al jobban szuperálna.
Én nem szeretem az előre összetett gépeket. Jobban szeretem egyenként megvenni az alkatrészeket és saját magam összeépíteni. Nem rossz konfig és az ára sem annyira vészes.
3/7 anonim válasza:
elég jó konfig
de jobban jársz szerintem ha külön külön veszed az alkatrészeket aztán össze rakod magad
úgy legalább belenyúlhatsz a házba :)
4/7 MGéza válasza:
Pont annyival van az ára egy saját, tetszőlegesen kiválasztott konfig alatt, amennyivel kevésbé minőségi alkatrészek kerülnek bele. Gondolok itt a tápra, házra, alaplap is apró, gyengén felszerelt, nehezen bővíthető mATX.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De sajnos nem lenne olcsóbb,ha külön-külön veszem meg az alkatrészeket. Akkor ehhez a konfighoz milyen alaplapot javasoltok, mert nem vagyok profi ebben. Köszi előre is.
2017. febr. 11. 20:57
6/7 A kérdező kommentje:
Ez a táp bírná, ha egy kicsit owerclockolnám a procit, meg a gput?:
2017. febr. 11. 22:05
7/7 MGéza válasza:
Igen elbírná. De túlhajtáshoz Z-s lap is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!