Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri megvenni ezt a gépet?...

Megéri megvenni ezt a gépet? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ezt a gépet néztem ki:

[link] Még lenne rá extra 8gb ram 20k ért.Gta 5-re,Battlefield 1-re,Planetary Annihilation Titans-ra használnám full grafikán.Megvegyem vagy se?

2017. febr. 11. 19:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Még valami...Majd késöbb vennék rá SSDt is.(vagy itt vegyek a weboldalon)
2017. febr. 11. 19:25
 2/7 anonim ***** válasza:

8GB ramot keveslem. 16-al jobban szuperálna.

Én nem szeretem az előre összetett gépeket. Jobban szeretem egyenként megvenni az alkatrészeket és saját magam összeépíteni. Nem rossz konfig és az ára sem annyira vészes.

2017. febr. 11. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:

elég jó konfig

de jobban jársz szerintem ha külön külön veszed az alkatrészeket aztán össze rakod magad

úgy legalább belenyúlhatsz a házba :)

2017. febr. 11. 19:30
 4/7 MGéza ***** válasza:
Pont annyival van az ára egy saját, tetszőlegesen kiválasztott konfig alatt, amennyivel kevésbé minőségi alkatrészek kerülnek bele. Gondolok itt a tápra, házra, alaplap is apró, gyengén felszerelt, nehezen bővíthető mATX.
2017. febr. 11. 20:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De sajnos nem lenne olcsóbb,ha külön-külön veszem meg az alkatrészeket. Akkor ehhez a konfighoz milyen alaplapot javasoltok, mert nem vagyok profi ebben. Köszi előre is.
2017. febr. 11. 20:57
 6/7 A kérdező kommentje:

Ez a táp bírná, ha egy kicsit owerclockolnám a procit, meg a gput?:

[link]

2017. febr. 11. 22:05
 7/7 MGéza ***** válasza:
Igen elbírná. De túlhajtáshoz Z-s lap is kell.
2017. febr. 11. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!