Szerintetek megéri ezt a gépet megvenni?
A legújabb játékokkal szeretnék játszani, valamint cs:go-ni kompetetív szinten.
Nem éri meg.
HÁZ Fele ennyiért is kapsz tökéleteset.
Táp Ok.
Lap Ok. (esetleg Z270 chipset)
Cpu Ok. (esetleg 7700K)
Hűtő Ok.
Ram 3000+ sem lenne szerintem érezhetően drágább.
Ssd Ok. (Én támogatom az 500gb SSD-t gamer gépekbe, de ezt túl drágának tartom, papíron jók a mutatói, gyakorlatban ezt nem tudom mennyire észleled majd, mondjuk egy 500gb 850 Evo-hoz képest)
Vga Ok.
FullHD 60FPS+ simán menne vele minden játékban. Akár egy SLI-t is elbír a konfig később.
Nem éri meg, mert kb. 400-ból is kihozható ez és a számítási teljesítmény alig lenne kevesebb, illetve az SSD lenne lassabb, de nem sokat vennél észre ezekből az az érzésem.
Ha van keret vedd, bár én nem csípem az ilyen brutál nagy otromba házakat.
Phanteks Eclipse P400
vagy
Fractal Design Define C
házak se rosszak egyáltalán.
Nincsmit, egyébként összességében egy jó összeállítás volt minőségi cuccokból, ritkán látni ilyet!
Mondjuk a Fractal házzal 3000+ ramokkal mennyire jönne ki?
Kíváncsi lennék arra a brutál SSD-re használat közben(remélem HDD-vel nem akarod rontani az összképet :D ), mi a véleményed, van-e másik SSD-vel összehasonlítási alapod.
Ja hogy még nem is használtál :D
Javaslok valamit, van ugye MO-n (gondolom az UNIO-ban is) 14 nap arra, hogy a neten rendelt termékeket indoklás nélkül visszaküldheted (előtte fényképezni az állapotot érdemes, sokszor a boltok megkarcolják oszt visszaküldik hogy ezért nem veszik vissza).
Ez nem vonatkozik az egyedi megrendelésre készült cuccokra (konfigra), szóval nem érdemes összerakatni, mindenképp alkatrészenként szállítsák ki.
Vegyél egy Samsung 850 Evo 500GB SSD-t is, az kb. 170 euro körül van, de az 1tb-os sem több, mint 330.
Használd mindkettőt 5-5 napig (ne tesztprogramokat futtass) és nézd meg, melyik az, amelyik ár/értékben neked megfelel, a másikat meg visszaküldöd.
SSD lényege a kis fájlok írás/olvasási sebessége, azaz a telepítési betöltési idők rövidülése a HDD-hez képest. Ez hasznos oprendszernél és játékoknál is.
Normál SSD-hez képest egy ilyen brutál SSD érzésre mekkora változást hoz, azt nem tudom, csak sejtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!