FX 6300 + VGA vagy A10 7870k?
Van egy Asrock 970 Extreme 4 deszkám FX 6300 procival.+ egy kicsi, 5670-es VGA.
Lenne most lehetőségem cserélni egy A10 7870-re hasonló lapban.
Így nem kéne VGA kártyával foglalkozni, mínusz egy zajforrás és kisebb fogyasztás. Meg hát modernebb gépsas...
A másik oldalon meg a hat mag, gyorsabb proci.
VGA-t mindkettőhöz tudok venni később ha úgy alakul. Egyenlőre ennyi a keret.
Általános használatra / net, filmek, közepes játékok és programok / bőven sok mindkettő.
Renderelni nem fogok, esetleg becsúszik néhány komolyabb játék a gyereknek.
A memória maradna a jelenlegi 16GB 1866Mhz.
Melyik oldalra álljak?
Intel tanács nem kell, nincs rá keret.
#10 mennyiből?
használt 750ti/r7 360-at találsz 20 ezerért, legtöbbjük még garis. sok 750tinek nem kell tápcsatlakozó, az r7 360 viszont kér egy 6 pinest.
20 körül gondoltam, igen.
AMD-be nem szerencsésebb az ATI? Vagy mindegy?
#12 Ati már nincs, felvásárolta az AMD.
Az, hogy AMD cpu-hoz nVidiát vagy AMD-t veszel, teljesen mindegy. Azt vedd amelyiket olcsóbban találod (vagy amelyik még garis esetleg)
Tipp: Giga R7 360-am volt egy időben (az 1 ventis) nagyon zajos volt (vagy csak én kényelmesedtem el, most egy msi 390x-em van, semmi hangja, de ezelőtt a 360 is halknak tűnt). Nem ajánlom, ha már a "mínusz egy zajforrás" dolgot megemlítetted. Más hűtésről nem tudok nyilatkozni, de biztos van jobb 360ból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!