Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik tabletnek van 2 vagy...

Melyik tabletnek van 2 vagy több usb bemenete? Vagy melyik az a típus vagy fajta, amelyiket nem az 1 db usb-jében kell tölteni, hanem külön hely van hozzá?

Figyelt kérdés
Aki tud ilyet, linkelje légyszi. Illetve, ha létezik valahol olyan kereső oldal, ahol részletesen rá lehet keresni erre, szeretnék egy linket ahhoz is.

#tablet #külön töltöcsatlakozóval #Tablet-kereső
2017. febr. 19. 00:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen is a bluetooth egerek elég vacakok és nem csak használatát tekintve, hanem akkumulátora is. Legalább is annak ami nálam volt pár hétig kölcsön egy ismerősömtől.

De ha úgy szimpatikusabb a megfogalmazás, akkor azt írom, hogy a vezetékes hagyományos nekem jobban bevált.

A két laptop amivel rendelkeztem az elmúlt években, igen is silány szar minőség volt ahhoz képest, hogy megfizeti az ember a márka jelzést is rajta. Nem szeretnék egy harmadikkal is szenvedni, azért nem kell.

"A kérdésed azért írtad ki,hogy vitát tudj nyitni?

Gondolom van családod,azokkal vitáz. Segíteni próbál valaki de leszólod"

Azért írtam ki, mert gondoltam ebben a témában más jobban informált. De látom, aki értelmezni nem képes a leírtakat, annak csak vitának látszik. Nem mellesleg öntől csupán hozzászólás-vadászatot kaptam, nem értékelhető választ.

Gondolom önnek is van családja, így nem kötelező az én kérdésemhez hozzászólni, beszélgessen a családtagjaival.

2017. febr. 19. 14:45
 12/12 A kérdező kommentje:

9-es, Köszönöm, megnézem az Asus Transformert.

Ez a gép eddig elkerülte a figyelmem.

2017. febr. 19. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!