Melyik tabletnek van 2 vagy több usb bemenete? Vagy melyik az a típus vagy fajta, amelyiket nem az 1 db usb-jében kell tölteni, hanem külön hely van hozzá?
billentyűzetre és egérre lenne szükség hozzá és ha úgy adódik, töltés közben is lehessen használni.
Van jelenleg egy tabletem és eléggé kellemetlen, hogy csak 1 van rajta, mert elosztással a töltést nem hajlandó felvenni.
Minden képen szeretnék egy újabbat, mert ami van, az már eléggé megviselt és gondoltam akkor már olyat keresek, ami praktikusabb.
6. Mivel van a baj Ön szerint? Szerintem az egyre romló minőséggel...
7.Kicsit fentebb írtam, hogy ilyen kábelek nem oldják meg a problémát.
Én elhiszem, hogy nagyon menő hozzászólás-vadásznak lenni, de inkább olyan válaszokat szeretnék, amik a fenti kérdés megoldásában segítségre lennének.
Oke, akkor figyelj: nincs ilyen sima tablet. Energiatakarekossag miatt eleg keves eszkozre lehet egyaltalan barmit is rakotni USB-n, amire meg igen, azon is csak egyetlen aljzat van.
Vegyel Asus Transformert, az kell neked.
Bluetooth eszközök nem jók,usb elosztó szintén,szarok a laptopok,tablettet nem kapni több USB porttal!
Járj könyvtárba.
A kérdésed azért írtad ki,hogy vitát tudj nyitni?
Gondolom van családod,azokkal vitáz. Segíteni próbál valaki de leszólod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!