Laptopot tudnatok ajanlani?
Én elsősorban néhány támpontot mondanék inkább. Ha az ár/érték arányt vesszük alapul akkor szerintem amiben érdemes gondolkodni az Asus vagy Lenovo, bár a jelenlegi piacot nézve egyre inkább halványul a különbség a márkák közt.
Ha bármilyen grafikus feladatot tervezel akkor nem árt ha van egy dedikált videó kártya a processzorba integrált intel HD kártyán kívül is.
8GB RAM alatt szerintem már nem érdemes egyáltalán gondolkodni mert a tervező programok, de akár egy-két fejlesztői környezet is nagyon szívesen bezabálja a RAM-ot ha programozásról van szó.
Példának itt van egy gép.
De a fent említett célokra igazából ilyen árkategóriában szinte mindegyik megfelel.
4 magos proci,tűrhető vga:ha belefér az keretbe akkor ezt javaslom.
1milkonál kezdödik grafikai tervezös , nvidia quadro videokártya . core i7 6700HQ,16GB ddr4
laptopot nem vennék grafikai tervezésre mert gyenge mint harmat PChez képest az integrált videokártya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!