Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok egy jó, olcsó használ...

Tudnátok egy jó, olcsó használt laptopot ajánlani?

Figyelt kérdés
Max 60-at tudok rászánni.Ncoreról akarok tölteni all day all night és sorozatot nézek.

2016. okt. 18. 11:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Váci útu tescoban láttam egy nagyon jópfa kis kék fujitsu laptopot i5 processzorral 35-ért. Az egyik zsanérfedele hiànyzott, ennyi volt a hibája. Nem tudom hogy megvan-e még, de a pultban voltak még egész jó gépek garanciával, szerintem érdemes meglátogatni a bal oldali bejáratot.
2016. okt. 18. 11:39
 2/10 anonim ***** válasza:

max 60-ert kapsz egy vinyot, amire az "all day all night" toltogetes rafer.

Komolyra forditva:

Filmnezesre barmi megfelel, meg egy raspberry is, ami 10 ezer huf. Emelle kell egy nas vagy kulsovinyo is, ami meg megegy ~10es. Felesleges egy egesz laptopot erre venni. Fogyasztas szempontjabol is jobban jarsz.

2016. okt. 18. 11:40
 3/10 anonim ***** válasza:
2016. okt. 18. 11:41
 4/10 anonim ***** válasza:

MSI EX705X Laptop

[link]

2016. okt. 18. 12:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Filmnézésre 17" laptopot ajánlanák.

[link]

2016. okt. 18. 12:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Na a 17" -os laptop a legnagyobb hülyeség a világon. Hordozni nagy és nehéz, cserébe a 17" is még sokkal kisebb mint egy átlag monitor vagy TV. Kb. ötvözi a laptopok hátrányát az asztali gépek hátrányával.
2016. okt. 18. 12:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem olyan rossz:

[link]

2016. okt. 18. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha olcsón jót és használtat akarsz, akkor válassz valami üzleti kategóriás (Lenovo Thinkpad, Dell latitude, HP Elitebook, vagy Probook, Acer Travelmate, Fujitsu Lifestyle, stb) darabot minimum 2. de inkább újabb generációs i3 vagy i5 processzorral.

Pl. [link]

Nem azt mondom, hogy ezt veedd meg, de enneél a felszereltségnnél alábbb ne add.

A laptopsystem ajánlatait nyugodtan bogarászhatod. Jó kis cuccaik szoktak lenni.

2016. okt. 18. 14:17
 9/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

tenyleg tok felesleges ha van tv

rasbery pi es kesz, de tablet vagy mobil is ugyan ugy jo

ehez egy tarolo ami a tv re kotheto es kesz

hasznaltan kb. 10ert az eszkoz megvan, 10ert a tarolo

igy 40is marad tv re ha nincs

vagyis csak erre a celra anlaptop penzkidobas, de ha kihasznalod egyeb dolgait is akkor oke

2016. okt. 18. 14:18
 10/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

hardverapro.hu hasznalt cucokhoz

tv t ujonan gondoltam

40 ert szerintem FHD IPS kapsz na jo TV tuner ebben nem lesz de neked nem is kell, de tv d nincs?

hasznaltan viszont ez is meglehet

de ez csak egy otlet

2016. okt. 18. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!