Tudnátok egy jó, olcsó használt laptopot ajánlani?
max 60-ert kapsz egy vinyot, amire az "all day all night" toltogetes rafer.
Komolyra forditva:
Filmnezesre barmi megfelel, meg egy raspberry is, ami 10 ezer huf. Emelle kell egy nas vagy kulsovinyo is, ami meg megegy ~10es. Felesleges egy egesz laptopot erre venni. Fogyasztas szempontjabol is jobban jarsz.
Szerintem ez nem olyan rossz:
Ha olcsón jót és használtat akarsz, akkor válassz valami üzleti kategóriás (Lenovo Thinkpad, Dell latitude, HP Elitebook, vagy Probook, Acer Travelmate, Fujitsu Lifestyle, stb) darabot minimum 2. de inkább újabb generációs i3 vagy i5 processzorral.
Pl. [link]
Nem azt mondom, hogy ezt veedd meg, de enneél a felszereltségnnél alábbb ne add.
A laptopsystem ajánlatait nyugodtan bogarászhatod. Jó kis cuccaik szoktak lenni.
tenyleg tok felesleges ha van tv
rasbery pi es kesz, de tablet vagy mobil is ugyan ugy jo
ehez egy tarolo ami a tv re kotheto es kesz
hasznaltan kb. 10ert az eszkoz megvan, 10ert a tarolo
igy 40is marad tv re ha nincs
vagyis csak erre a celra anlaptop penzkidobas, de ha kihasznalod egyeb dolgait is akkor oke
hardverapro.hu hasznalt cucokhoz
tv t ujonan gondoltam
40 ert szerintem FHD IPS kapsz na jo TV tuner ebben nem lesz de neked nem is kell, de tv d nincs?
hasznaltan viszont ez is meglehet
de ez csak egy otlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!