Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csinálja ezt a gépem?

Tompadúr kérdése:

Miért csinálja ezt a gépem?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy új PC-t, imádom szó se róla. Csak az utóbbi időben elkezdett olyat csinálni, hogy ha bekapcsolom, rögtön le is kapcsol majd megint be és később megint le. Aztán masodik bekapcsolásra már viszi tovább a Windowsig. Felhívtam a Radiumos srácokat, hogy mi lehet az oka. Szerintük az a baj, hogy mivel az Asrock logó után a Windowsos jön és alatta pörög a töltő ikon az a baja, hogy nem UEFI módban lett felrakva. Apám szerint viszon ez csak kamu. Apám egyébként informatikus. Kollégám szerint táp probléma lehet még de ezt Kevésbé hiszem. Mit lehet tenni? Tapasztaltok már ilyet?

Köszönöm!

2017. febr. 15. 10:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nameg lassan nyakukon maradnak a bika tápok ki kell őket szórni. Nekem is volt 650-es tápom nem is gagyi egy alig 300w-ot fogyasztó gépben, mert ingyen szereztem, és 3 évig platformváltásig használtam. Kutya baja sem volt. Most épen tartalékos állományban van.
2017. márc. 9. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!