6700k-hoz elég egy Hyper 212 EVO?
Figyelt kérdés
Mekkora órajel emelésre számíthatok ha ezt a hűtőt használnám?
Jelenleg egy FX-8120 használok 4.1GHz-en aminek egyébként 3.1 az alap órajele és gond nélkül bírja hűteni.
2017. febr. 13. 12:42
11/14 A kérdező kommentje:
Most már értem.
Mondjuk ez elég garancivesztéssel járó dolognak tűnik...
2017. febr. 14. 19:32
12/14 anonim válasza:
hááát valószínűleg :D pont ezen filóztam én is.G4400-am csak 4.6GHz-et megy,tuti lenne benne több ha delidelném,csak a gari...
egyébként procival nagy baj nem szokott lenni,kivéve ha belevágsz a siliconba
13/14 Trevor. válasza:
A deliddelés garivesztéssel jár és max pár fokot segít. Inkább a hűtő és a cpu kupak közötti paszta legyen jó. Nekem Arctic MX-4 van a procin és nagyon jó.
14/14 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=VkT2SYl5xpY
Hát azért egy 15°C nem csak pár fok. :) Másrészt ha már olyan rendszert építesz, amihez veszel egy 80 ezres custom vízhűtést meg 150 ezres alaplapot és két darab 400 ezres videokártyát, ott már nem kockáztatsz sokat azzal, hogy deliddeled a procit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!