Ha vettem egy új alaplpaot akkor mit kell telepíteni hozzá? Milyen drivereket? Mik a legfontosabbak?
Figyelt kérdés
Ma összeraktam egy új gépet de sajnos a laphoz kapott telelpítő dvd-t nem tudom használni mert egy ős régi ide kábelem van ami nem megy bele az új lapomba mert sata csatlakozós. Az adott esetben egy ASRock Z77 Extreme 3-mas lapról van szó. Szóval a sok driver közül ami fent van az ASRock weboldalán mik azok amiket feltétlen telepítsek ? És a sorrend az számít valamit hogy melyiket töltöm le és telepítem előbb ? Gondolok itt a deszka Chip készletére vagy pl a Lan-ra. De az oldalon van Intel szoftverből 3 is. Melyiket telepítsem ?2017. febr. 12. 18:29
1/4 anonim válasza:
Hagyd a Windowsra, majd ő megoldja. Ha mégis telepíteni akarsz, akkor Intel Driver Update Utility.
2/4 anonim válasza:
Ezt tedd fel és felrak mindent ami neked kell mellékelem a kódot is. Ezt a 3.5 öst tedd fel nem kell újabbra frissíteni.
07127-DB89A-8D094-506B3
3/4 anonim válasza:
Driver boostert inkább hanyagold, teljesen felesleges és semmi értelme, hogy felrakjon régi cuccokat. Ha kell valami, gyártó oldaláról a legfrissebbet le tudod tölteni.
4/4 Hominida válasza:
Elsőként az alaplapi chipset drivere, a SATA driverei, ha vannak külön, az USB drivere és a videókártya drivere. Aztán nézd meg az Eszközkezelőben, hogy még mit hiányol. Rendes esetben ezeket ma már egy pendrive-ról is telepíteni lehet, nem kell hozzá más, csak rá kell tenni a telepítőket.
Aztán vanna olyan driverek is, amelyek nem kellenek, de hasznosak, például az egér vagy touchpad spéci használatához való bővítmény, vagy a 7.1-es hangkeverő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!