LG monitor-tv random "elalszik" TF2 közben?
Sziasztok!
Van egy Lg monitorom, ami Team Fortresss 2 közben random alvó módba megy, azaz a LED sárga lesz, mint amikor egy ideig nem érek hozzá a géphez, és a monitor energiatakarékos üzemmódba lép. Mi lehet a baj?
A választ előre is köszi
Szia!
A pontos típus LG M198WA
És ez a probléma csak mostanában jelentkezett és bár eléggé "random módon" történik (úgy értem, volt, hogy hetente 3-szor fordult elő, de volt, hogy kb egy hétig nem történt semmi), ha átlagolnom kéne, úgy 5-naponta jelentkezik. Most, az utóbbi 20 percben például 3-szer is megtörtént, amíg ezt és az utóbbi kommentem írtam. Szóval elég idegesítő.
Egyébként már gondoltam arra is, hogy CPU vagy VGA probléma lehet...
Sőt, az utóbbi 10 percben beigazolódott, hogy nem a monitorral, hanem a géppel van a baj.
Amikor legutóbb újraindítottam, kiírta, hogy a gép indítása nem sikerült, és ott 2 lehetőség volt (indítás javítással és normál indítás), én az utóbbit választottam. Ebben az esetben eljutott a "Windows indítása" feliratig, de amint a fiókválasztó-képernyő (ugyanis többen is használjuk otthon a gépet) jött, az eddigi folyamat gyakorlatilag újraindult. Ami még fontos lehet, hogy ez eset előtt ellenőriztem a kábeleket, hogy minden rendesen be van-e rendesen dugva (biztos, hogy semmit nem húztam ki). Egy rövid ideig hozzá se nyúltam a PC-hez (eléggé ideges voltam), áramtalanítva volt, majd bekapcsoltam újra és most működik egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!