Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy i7 4790k milyen videokárty...

Egy i7 4790k milyen videokártyát hajt ki maximum?

Figyelt kérdés

2017. febr. 10. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
15%
Még 2db Titan X SLI vagy 4db 1080 SLI sem hazsnálja ki maxon a procit FHD feletti felbontáson. Nincs olyan játékra való kártya amit nem használna ki.
2017. febr. 10. 21:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Az igen XD

Köszönöm! :D

2017. febr. 10. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát nem igazán, épp a pascal sorozatnál kezdett sírni már az nvidia is, hogy annyira nem fejlődtek a cpu k az utóbbi években hogy az új titan x et kizárólag 4k ban tudják kiszolgálni a most kapható processzorok. Nem kettőt, egyet, alatta brutális bottleneck bármelyik cpu. Csak halkan jegyzem meg, hogy a quad sli hivatalosan egyáltalán nem támogatott már(illetve, játékok alatt), a processzor lenne a legkisebb probléma egy 4x1080 felállásban,

Ettől függetlenül lehet mellé bármilyen kártyát rakni, mert mint írtam nem volt érdemi fejlődés már mióta(első körben a zennel sem lesz, az egyetlen amire igazán számíthatunk hogy nem kell eladni a vesénket egy erős processzorért), a legtöbb esetben ugyanúgy viselkedne mint egy 1700 dolláros 6950x, játékokhoz jelenleg még elég a 4c8t, nem adna érdemi pluszt a több mag. Aztán hogy egy év múlva mi lesz a helyzet megint más kérdés, ha igaz, hogy $320 lesz az a zen ami hozza a 6900k szintjét, akkor van egy olyan érzésem hogy a 4c4t\4c8t sokkal olcsóbb lesz(~nem kizárt, hogy a nem túl távoli jövőben ajánlottként, esetleg minimumként lesznek ezek a procik megadva).

2017. febr. 10. 21:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azért is kérdeztem mert nem szeretnék egyhamar processzort cserélni (egyhamar=3-4 év legalább). Tudom, hogy úgyis a videokártya a mérvadóbb a játékok alatt de ha nem muszáj, nem cserélgetném a processzort évente vagy 2 évente. Maximum a videokártyát.
2017. febr. 10. 22:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja s nekem nem fontos a 4k s társai. Én csak 1080-ban gondolkozom illetve, hogy meglegyen a fix 60 fps. Akár magas akár alacsony beállításon.
2017. febr. 10. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Én simán összeraknám GTX1080-al is. Sőt, ismerek is olyat aki így használja.
2017. febr. 11. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!