Maximum hány éves használt videokártyát érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Nézegettem használt videokártyákat, viszont nem egy ilyen kártya már legalább 3 éve használatban van. Mennyi az esélye, hogy egy ilyen kártya kibírna még legalább ennyit, vagy többet? Jelen esetben egy Nvidia GTX 560-ról van szó. Egyáltalán megéri használtan venni? Garancia természetesen erre már nincs2016. ápr. 30. 09:52
1/9 Lord Hidan válasza:
Ha jól szellőző házban tartod nem nyúzod és pár hónaponta újra pasztázod bírnia kell
Mennyiért vennéd?
2/9 A kérdező kommentje:
15.000-ért hirdetik
2016. ápr. 30. 09:58
3/9 anonim válasza:
Azért nem kell annyira túlzásba esni a pasztaval :) elég azt pár évente.
4/9 Lord Hidan válasza:
Annyiért elég olcsó én megvenném
#3 6 hónapra gondoltam:D de hátúgyis észrevehető ha majd melegszik
5/9 MZ.per.X válasza:
50-50%...Vagy kibírja vagy nem.
Én sajnos több rossz tapasztalattal rendelkezem mint jóval használt termékek terén, és a garanciát többre tartom.
Nekem például 2 év után lett csapágyas a ventilátor a kártyán, a működést nem befolyásolta, de úgy kerregett hogy nem lehetett megmaradni mellette, 1 hét alatt kicserélték.
Azt hogy hány évest érdemes venni, inkább az ár-érték határozza meg.
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Utóbbival az a gond, hogy Debrecen nagyon messze van, postás megoldást pedig nem igazán akarok, de azért köszi
2016. ápr. 30. 11:40
8/9 anonim válasza:
Debrecen és Hajdúhadház között 17km, busszal kb fél óra, szerintem ez nem olyan nagy táv. Akár bringával is letekerheted. Véleményem szerint jobban megéri a GTX 750 2GB.
9/9 A kérdező kommentje:
Az lehet, de én tekintve hogy Pest felett lakom, nem igazán tekergetnék le odáig :D
2016. máj. 1. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!