Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fps csökkenés új Ram után?

Fps csökkenés új Ram után?

Figyelt kérdés

Eddig 2x 4 Gb 1333mhz (hyundai electronics) ram volt a gépemben és minden tökéletesen futott.

Ma úgy döntöttem hogy itt az ideje ramot bővíteni és vettem még 2x 8Gb Corsair 1600mhz ramot (számtech boltban a srác ezt ajànlotta)

Tehát most van benne 2x4Gb 1333Mhz (hyundai ne kérdezzétek miért ilyen volt benne gyárilag)

És 2x 8Gb corsair 1600Mhz

Tehát összesen 24 Gb van most benne ( mivel azt mondta a srác hogy hagyjam benne a régiket is).

És amióta hazahoztam a gépet Fps droppokat tapasztalok.

Pl. Cod 4 Remastered ultrán 80-110 fps stabil kb.

Utána pedig 80- drop egész 20 ig kb ugyan azon a beállításokon.

Mellesleg a konfigom ha számít valamit:

I7 4770

Gtx 970 Oc 100me

24Gb ram most ugyebár

Ezek a droppok mitől lehetnek ?

Kell e valamit csinálni ram bővítés után a gépen ?

2017. febr. 8. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Vedd ki a régit és add el, mert a következő 4 évben nem nagyon fogsz használni 16gb+ memóriát, ez tuti...
2017. febr. 8. 21:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Ha számít még valamit akkor a jelenlegi felosztás :

1x8Gb corsair a másik 4Gb vel

És

1x 8Gb corsair a másik 4Gb vel

2017. febr. 8. 21:10
 3/6 anonim válasza:
Én a helyedben örülnék, hogy nem sípolt be a gép az első indításnál. Ez már nem az a kor, amikor össze-vissza pakolhatod a gépedbe a ramokat. Ram vásárlásnál első alap szabály: mindig csak PONTOSAN ugyan olyat vegyünk a gépbe amilyen benne van, már ha bővíteni akarunk és nem cserélni. Egyetlen értékelhető tanácsom: vedd ki a régi ramokat és hagyd bent az újakat..
2017. febr. 8. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Jah, csoda, hogy elindult.
2017. febr. 8. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolókon látszik, hogy mennyi értelme van 4 slotos lapot venni. Úgyis el akarják adni a régi stickeket.
2017. febr. 9. 07:35
 6/6 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak írnám, hogy nem eladni akarjuk, mert mi tudjuk, hogy ugyan olyat kell bele venni, mint amilyen benne van. Ez egy alapvető dolog, hivatalos szervizekben nem is adnak már úgy ramot ( helyesbítek nem is ajánlanak ), hogy nem kérdezik meg, hogy milyen van benne? Nem kellene eladni semmit, ha nem történt volna ez a butaság. Ddr2 felett már nem nagyon szeretik elfogadni a ramok egymást és az alaplapok a vegyes ramokat.
2017. febr. 13. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!