Kingdefender kérdése:
Csökkenő vga órajel, miért van?
Figyelt kérdés
Van egy gtx 960 videokártyám, ami gyárilag oc, de én még túlhajtottam az alábbiak szerint: 1450 mhz gpu órajel és 4001 mhz memória órajel. feszültségemelés nélkül ezen stabil. sok-sok órát teszteltem és baj nem történt. Viszont néha csinál olyat, hogy 1450-ről leugrik 1437-re. egy ideig így marad egy ideig aztán visszaáll. 65 foknál tovább nem melegszik. illetve akkor is visszaáll, ha tegyük fel játszok far cry primal és megnyitom map-et ahol értelem szerűen leugrik vga használat aztán bezárom, akkor megint max órajel. engem nem zavar és a nyert plusz fps se ugrik le drasztikusan max 1-el, ami nem zavar. csak érdekelne ez normális e vagy sem? ezt leszámítva stabil. 1460on lett stabil és ezért döntöttem úgy hogy azt azért még csökkentem 1450-re biztos, ami biztos.2017. febr. 1. 11:19
1/3 anonim válasza:
fene tudja majd egyszer ki nyiffan.
3/3 A kérdező kommentje:
Ha tényleg nem lesz tőle ettől semmi baja, az megnyugtató. Esetleg nem tudod néha miért ugrik vissza órajele? Nem ugrál neki, tehát mondjuk fél órán keresztül 1450en megy aztán leugrik 1437 mondjuk 10 percig és vissza 1450. de van mikor órákig 1450 és utána ugrik le. a gpu kihasználtsága 99-100% ugyanúgy.
2017. febr. 1. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!