Intel Core 2 Duo E7500 milyen kategóriás processzornak számít manapság? Órajele magas, de sebességben is jó még?
órajelben nem, mert az órajel arra szolgál hogy a kommunikációt szinkronizálja, ezért az órajel csak azonos felépítésű rendszereknél és processzoroknál számít..
Kb ugy tudom mondani menetelnek a 170 centis katonák 1-2 1-2 egymás mellett..
egy 5 éves gyereket beteszel mellé, neki hogy tartsa a tempot 3x olyan gyorsan kell lépegetnie, ugyanazon az orajelen a gyerek lassabb..
2 méteres langaléta megjön elkezdi ugyanugy 1-2 re menetelni és voila megelőzte a sort.
Innentől az órajel semmit se ér, csak ha ugyanaz a rendszer.
A procid sebessége egy j1900as celeronnal van egy szinten,
egy laptopban egy i3 5005 cpu ami nem gyors 60%al teker többet 2 ghzn.
Megnyugtatlak nem kell cserelned..
ha megy a net évekig elég lesz a gond akkor van ha nincs legalabb 4 giga ram a gépben, mert a weboldalaknak inkább a ram kell a sok adat miatt. A baj hogy a ram bele eszeveszett drága..
ha 775os a lapod, abba sok proci belemegy, pl q6600 is sok esetben az azért teker. Nekem van egy ilyen gépem, de.. elfelejtettem a chipset nevét tán g31 vagy ilyesmi, az kis hackkel a xenon procikat megeszi 3 éve ebayon vettem 5000ért a procit, kicsit megreszelni az oldalát, meg egy lábat áttenni máshova.. jelenleg egy középkat i5 sebességével tolja ilyennel is lehet játszani de utána kell olvasni és szakember segítségét kérni.
a neten minden leírás fenn van mit lehet csinálni, és melyik chipset kell neki.
Köszi, igen, G31 chipset-es a gép.
Sajnos csak 2 GB RAM van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!