Melyik legyen a kettő konfig közül?
2017. febr. 7. 18:42
1/10 anonim válasza:
1.
ma már elfér a 16gb + az ssd is jól jön így egy igazi med-highend gamer gép, a másik túl hiányos :)
2/10 A kérdező kommentje:
hiányos mint például? :D
az ssd-n csak windows lenne a boottime miatt, és később majd lehet bővíteném a 2.-at, így is?
2017. febr. 7. 18:49
3/10 anonim válasza:
én a kettőt hasonlítottam össze és úgy az első jobb, persze ha még tudsz/akarsz költeni rá akkor jobb a 2.
4/10 anonim válasza:
120GB-s kingston SSD-t ne vegyél, sokkal lassabbak.
5/10 A kérdező kommentje:
akkor viszont el van döntve :D ez a seasonic s12II minőségben biztonságos ennek a gtx1070-nek?
2017. febr. 7. 19:16
6/10 anonim válasza:
Mindig a minimum volt az S12II széria, teljesen korrekt, bár coilwhine elő szokott fordulni.
7/10 A kérdező kommentje:
ami pontosan azt jelenti hooogy....?
2017. febr. 7. 19:34
8/10 anonim válasza:
Windforce kártya mellett semmit.
9/10 A kérdező kommentje:
ezt hogy nem vettem észre? gigabyte kártyákat jobban is szeretem, lehet csak az járt a fejemben minél jobban megtudjam húzni a keretet... köszi hogy figyelmeztettél :D most írom is át ne azon a 2k forinton múljon :D
2017. febr. 7. 20:20
10/10 anonim válasza:
Én a másodikat választanám. Ha nem számít az a pár másodperces gyorsaság az SSD miatt..
Ha a másodikat veszed, később még mindig tudsz bele tenni ramot meg SSD-t, de ha az elsőt választod akkor macerás GPU-t váltani, eladni és újabbat venni a jövőben úgy hogy ne dobj ki egy csomó pénzt az ablakon mert például csak fele annyit kaptál a 1060-ért mint amennyiért vetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!