Összedobtok nekem úgy 200. 000 ft ig egy intel + nvidia kis "gamer" pc-t? Max lehet 250. 000 is, csak arányos legyen a konfig.
Figyelj tesó... Miért olyan fontos neked hogy intel+nvidia legyen? Es ha az amdnek jobb ajánlata van?
Egyébként: 200-ért
asrock b150m pro4
Intel i5 6500
8gb ddr4 ram
Amd Rx 480 4gb
Valami haz ami tetszik
Corsair cx450m
250-ért ugyanez csak videokártya helyett gtx 1070
#1 +1 de...
GTX 1070 legyen, mert az AMD driverei nagyon sz@arok. A háznál figyelj, hogy minden beleférjen (cpu hűtő, vga), alsó tápos legyen, és jó huzat legyen bent. Ez kb 10-15k a minimum ár!
Dehogy szarok.Amikor az nVidia egy héten több driver-t is kiad a 1060 mert annyi vele gond akkor az nem szar?
Látom tele van ez az oldal is nVidia fanatikusokkal,akiknek semmi érdekük nem fűződik hozzá csak beveszik a marketing maszlagot.
Én pártatlan vagyok csak éppen az ilyen semmit nem mondó,általánosító érveket nem bírom.
Az első válaszolóval úgy ahogy egyet értek de RX480 helyett 1060 akár 6 gigás is belefér egy 200-as gépbe ami nem kicsit erősebb mint az új AMD kártyák ...
Soha ne árcetli után vegyetek kártyát.
Youtube-ra beírod hogy gtx 1060 vs rx 480 fps és valamit ezer százalék ki fog rá dobni.
Annyira meg gondolom meg az infó hogy nagyobb FPS jobb kártya.
Általában ugyan azzal a configgal szokták ezeket a teszteket csinálni szóval még azse lehet hogy fuhát mert az jobb procis volt vagy több ramos.
A kérdésre a válasz pedig 1060 6 gigás 200-asba 1070 250-es configba.
Sok sikert a kártyavásárláshoz és csak ügyesen!
#8.+1.
DX12-ben/Vulkan-ban jobb a 480,1060 csak DX11-ben.
Szóval nem értem azt a nagy különbséget amit az nVidia fanatikusok felvázolnak.
Nekem volt mind a kettő, két amd kártyám és most egy nvidia. Semmire nem cserélném el az nvidiát, semmi gondom vele. Az amd illesztője mindig leállt, nem tudtam rendesen játszani még a gyengébb játékokkal sem. És nem mellesleg sajnos manapság a játékok 90%-át nvidiára optimalizálják. Nem csak úgy írtam amit írtam, ez a tapasztalatom Az nvidia jelenleg sokkal jobb választás.
A drivereit meg nem azért frissítik sűrűn mert gond lenne vele (persze előfordulhat az is), hanem többek között azért pl. mert megjelent egy új játék ami "ezt kívánja"! Nem szükséges neki, de jobb. Amúgy Én nem frissítek mindig amikor kijön egy új verzió, hanem mondjuk csak fél évente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!