Eltünhet a pixelhiba?
Figyelt kérdés
Van egy Philips UHD Led Tv-m, és reggel mikor bekapcsoltam 3db pixel (zöld, kék, zöld) világított, megfogtam szétszedtem, vissza dobozába, irány a bolt ahol vettem 1 hete. Kötöttem teljeskörű 5 éves garit, mondták mit csináljak. Hazajöttem, összeraktam és eltünt a hiba. Ez mi volt?2017. febr. 5. 11:57
1/1 anonim válasza:
Beragadt pixel. Minden TV-nél vagy LCD panelnél előfordulhat. Az is segítségedre lehet ha legközelebb ilyen előfordul. ujjal vagy filctollal (nyilván ami nem fog) óvatosan megnyomkodod az adott területet. Mellesleg 3 pixel miatt a szerviz nem fog semmit csinálni mivel minden gyártónál van egy hibahatár. ami alatt nem is foglalkoznak vele. Mondjuk ha 10 pixel ragadt volna be egyszerre akkor már inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!