Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Eltünhet a pixelhiba?

Eltünhet a pixelhiba?

Figyelt kérdés
Van egy Philips UHD Led Tv-m, és reggel mikor bekapcsoltam 3db pixel (zöld, kék, zöld) világított, megfogtam szétszedtem, vissza dobozába, irány a bolt ahol vettem 1 hete. Kötöttem teljeskörű 5 éves garit, mondták mit csináljak. Hazajöttem, összeraktam és eltünt a hiba. Ez mi volt?

2017. febr. 5. 11:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Beragadt pixel. Minden TV-nél vagy LCD panelnél előfordulhat. Az is segítségedre lehet ha legközelebb ilyen előfordul. ujjal vagy filctollal (nyilván ami nem fog) óvatosan megnyomkodod az adott területet. Mellesleg 3 pixel miatt a szerviz nem fog semmit csinálni mivel minden gyártónál van egy hibahatár. ami alatt nem is foglalkoznak vele. Mondjuk ha 10 pixel ragadt volna be egyszerre akkor már inkább.
2017. febr. 5. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!