Mi történt partícionálásnál?
Célszerű úgy partícionálni (legalábbis én így szoktam), hogy 2 partíciót hozol létre, egyet az aktuális operációs rendszerednek (5-20GB) illetve egy másik NTFS partíciót minden másnak. A másodikra telepíteni mindent (azért mindig a regisztrációs kulcsok, meg néhány program esetén) a C:-re is, tehát az operációs rendszer partíciójára is tesz.
Ha a partícionálás rosszul sekireült, az valamilyen partícionáló-programmal még helyre lehet hozni, például:
EASUS Partition Manager
Partition Magic
De néhány operációs rendszer eleve tartalmaz.
A programok kezelése nyilvánvaló (legalábbis szerintem) némi angoltudással (bár lehet, hogy magyarul is le lehet tölteni).
Az egyik partíciódról (C:)-re átméretez, és állítsd be a kívánt méretet. (ekkor még nem kezdi el) Utána pedig a másik partíciódat méretezd át úgy, hogy a nem partícionált területtel (amit az előbb csináltál), szintén az átméretez parancs.
Ezután indítsd újra, ahogy alkalmazás után kéri a program.
Ez egy hosszan-tartó művelet általában (attól függ, hogy mennyi adatod van a winchesteren "rossz" helyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!