Sajnos tényleg igaza van a 88%-osnak abban, hogy elavult a géped. De! Ez nem jelenti azt, hogy arra, amire te használod, ne lenne elég. Ha tényleg csak netezésre kell, meg zenehallgatásra, filmnézésre, esetleg pár régebbi játékra, akkor nem kell amiatt újat venned. A C2D még az a szint, ami használható mindennapi feladatokra anélkül, hogy befagyna/lelassulna a gép. Ha csak ram kell a gépbe és olcsón be tudod szerezni (használtan!), akkor ennyit még érdemes költeni a gépre, többet tényleg nem.
2017. febr. 4. 14:41
12/22 A kérdező kommentje:
Trevor. Köszönöm. Nem azal volt a bajom, hogy leírta a véleméynét agépemről, hanem az hogy úgy kezdte megitélni a gépemet, hogy szar, amikor az se tudja mire használom. :)
Én úgy vagyok vele, hogy mindenkinek jó gépe van a maga szemszögéből, hiszen mindenki a saját gpére azt mondja hogy jó gépe van :D És leeht hogy régi a procim, de 6M Cache és 1333 MHz FSB vel szerintem teljesen megfelelő Netezésre, HD filmekre stb :)
2017. febr. 4. 14:49
13/22 Trevor. válasza:
Arra bőven. Nekem eleinte egy Pentium 4-es gépem volt (2,6Ghz-es 1 magos), 1GB RAM-al. És ezen neteztem, néztem videókat (youtube 480p, letöltve 720p, többet nem bírt :D) és játszottam. A helyzet az, hogy a jót könnyű megszokni. E sorokat is egy i5-4460, 16GB RAM és 128GB SSD-t magába foglaló gépről írom. De nem fogom lenézni soha a régi gépeket, mert egyrészt volt szerencsém (tényleg, nagyon szerettem) használni, másrészt a felhasználói igények és a pénztárca nagysága mindenkinél különbözik.
2017. febr. 4. 14:56
14/22 MGéza válasza:
Megítéltem a géped... miért mit mondjak? Otthoni gépnek megteszi az igaz. De engedd már meg nekem, hogy lebeszéljelek róla ha nem okos dolgot készülsz tenni, szerencsére sikerült, másokkal együtt! Erről volt szó nem pedig arról hogy vacak a géped, ha nem érted miről beszélek akkor vedd nyugodtan sértésnek!
2017. febr. 4. 15:21
15/22 A kérdező kommentje:
Trevor, Sikerült találnom 4500 Ft ért 2X2GB Kingston ramokat, az emberke hétfőn feladja postán utánvétként, összesen 6 ezer forint lesz :)
2017. febr. 4. 16:52
16/22 anonim válasza:
Ennyiért 8 gigát is lehet venni Angliából ingyen postával:
Most vettem észre hogy ez egy kicsit fail volt, mert ez nem jó asztali gépbe :(
2017. febr. 4. 18:16
18/22 A kérdező kommentje:
Na megvan a 4GB hát az alaplap csak 3,12 GB ot ismer fel
2017. febr. 8. 19:12
19/22 Trevor. válasza:
64 bites a Windows?
2017. febr. 8. 20:17
20/22 MGéza válasza:
Egészen pontosan ezt hogy érted? A feladatkezelő mutat annyit? Van videokártyád? Milyen Wint használsz? 32 bites rendszer 4Gb ramnál lekorlátoz, a memóriakorlátba sajna vram is beleértendő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!