Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Telepítés közben végleg...

Telepítés közben végleg elment a kép?

Figyelt kérdés

Figyelmetlenségből 32-bites verziót telepítettem tavaly novemberben. Windows 10 (1607-es build). Már akkor is fent állt ez a probléma, hogy a particionálást követően elindul a telepítő, viszont amikor újraindítja a telepítő a vasat, a monitor készenlétbe kapcsol és nem reagál. Rákötöttem egy másik monitorra, miközben munkálkodott a telepítő, de ott is ugyan ez fogadott. Signal not found. Videokártya nincs a gépben, tehát alaplapi vga-ra van kötve. Ekkor nyomtam kézi restartot, nem segített, majd egy cmos resetet. Utána nagy nehezen folytatta a telepítést. Egyszer már volt rajta 64 bites op. rendszer tehát a processzor képes elvinni. Most nagy szükségem lenne a 64-bites op. rendszerre, de nem merem megcsinálni, mivel ez az egy gép van a házban.

Ötlet, hogy mitől lehet?

2017. febr. 2. 16:51
 1/2 MGéza ***** válasza:
Jó esetben a VGA kábel vacakol, rosszabb esetben az alaplapi videovezérlő, vagy a prociba épített haldoklik, ezt nem tudhatom mivel konfigot nem adtál meg. Amennyiben az utóbbi eset áll fent egy olcsó videokártya jó megoldás lehet neked mivel eddig sem voltak gamer igényeid, ha jól sejtem.
2017. febr. 2. 18:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Perpillanat gyönyörűen fut az x86-os win10. A kábel, jó. Szerintem az lehet, hogy amikor telepíti a win-t, akkor a chipset-et még nem tudja feltenni így a vga vezérlőt sem és ezért kell rá ennyit várni.
2017. febr. 2. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!