Nem indul el a számítógépem?
Már egy ideje ezt csinálja, hogy mikor bekapcsolom a számítógép elindul, a monitor nem (pedig be van kapcsolva az is). Persze, legelőször első dolgom az volt, hogy ellenőriztem, hogy be van-e jól csatlakoztatva a monitor és be van, nem az a hibás. A gép többszöri erőltetett be-kikapcsolása után azonban eddig mindig elindult előbb-utóbb. Néha a másodikra, néha a hetedikre, de elindult, és működött a monitor.
Azonban ma volt egy áramszünet miközben be volt kapcsolva, és miután visszajött az áram huszadjára sem tudtam rávenni, hogy elinduljon. Mi lehet a probléma?
Nem a videókártya, hanem a tápot sűrgőssen cserélje ki amíg nem rántja magával az összes többit.
Vagy azt tudom elképzelni, hogy kicsi a táp és leold, mivel a gép túl nagy áramot akar felvenni.
#4: Merevlemez hiba esetén lenne kép a monitoron, mert legalább a POST folyamatig eljutna a gép.
Meg kéne próbálni egy másik táppal szerintem.
Na igen.
Ezért lő sokszor mellé az emner az itteni kérdéseknél, mert ha látom a hibát személyesen, akkor azonnal összeáll a kép, de ugyan ez a hibajel leírva, már egy kicsit összekuszálja a szálakat.
Igazad van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!