Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miert nem indul el a szamitoge...

Miert nem indul el a szamitogepem?

Figyelt kérdés
Szoval el akartam inditani es nem indult el, mintha nem kapna aramot. Utana megpiszkaltam a tapkabelt aramtalanitottam stb.. utana siman elindult. Mukodott rendesen problema nelkul. Mikor ujra leallitottam es elinditottam akkor ismet nem indult el. Akkor lecsereltem a tapkabelt, majd ismet elindult. Utana megint nem indult el. Utana megprobaltam mas konnektorral es ismet elindult es utana megint nem. Tapegysegre gyanakszom, de akkor utana miert indul el es mukodik rendesen? Vagy esetleg CMOS elem okozhat ilyen problemat? Ti mire gondoltok? A valaszokat elore is koszi! :)
2016. máj. 26. 23:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Pontos típusa a tápegységnek?
2016. máj. 27. 00:11
 2/4 anonim ***** válasza:

van egy autóm néha nemindul de piros.. szerinted mi baja?

milyen táp? milyen lap? egyébként valószínű hogy vagy a bekapcsgomb rossz vagy a táp..

2016. máj. 27. 00:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Az alaplap: Asus P8H6. Tap: gigabyte GE-E570A-C3 570W
2016. máj. 27. 00:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocsanat, alaplap: P8H61.
2016. máj. 27. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!