4K tévét 1080P ben monitornak használni?
Figyelt kérdés
Van egy 108 cm-es 4K tévém, amit monitornak szeretnék használni, de a vga nem bírja annyira a 4k-t. Hogy tudom azt beállítani, hogy szépen mutasson a fullHD a 4K tévén?
Mert mikor 1920x1080 ba rakom akkor elég rossz minőségű a kép.
2017. jan. 30. 10:04
2/7 A kérdező kommentje:
HDMI kábelt
2017. jan. 30. 10:10
3/7 A kérdező kommentje:
Bocs, HDMI-HDMI kábel
2017. jan. 30. 10:10
4/7 anonim válasza:
Akkor az átvitellel nincs gond, ez esetben valszeg a tévé nem tudja szépen elsimítani alacsonyabb felbontáson a képet. Számítógép monitornál is ugyanez a helyzet, ha nem natív felbontáson megy, akkor elég vacak lesz a kép.
Félő, hogy csak videokari cserével orvosolható a problem.
5/7 anonim válasza:
Sehogy, ha nem natív felbontásban használod akkor mindegy mit csinálsz nem lesz szép a kép. 108 centin meg azért nem meglepő, hogy egy pixelpaca az 1080p, 23-24" felett már borzalom, ez meg több, mint kétszer akkora. Ha van beépítve olyan szűrő amivel lehet élesíteni akkor lehet valamit javítani a helyzeten, de gondolom a menüt már végigzongoráztad.
6/7 anonim válasza:
*közel kétszer akkora, sry, előbb pofáztam mint hogy gondolkodtam volna(de a lényegen nem változtat).
7/7 anonim válasza:
ezzel nem tudsz mit csinálni nézd még 2 k-ban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!