Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit kéne vennem (antenna,...

Mit kéne vennem (antenna, stb), ahoz hogy a laptopomon jobb legyen/stabilabb/erosebben tudjam megfogni az otthoni wifi-jelet?

Figyelt kérdés
2017. jan. 29. 12:55
 1/2 |Orfeusz| ***** válasza:

Az egyik megoldás a wifi adapter, ami jobban veszi a jelet.

A másik megoldás egy további access point vagy router felállítása (itt a routernek csak az access point funkcióját használod, de pl. egy használt router olcsóbb lehet egy access pointnál). Ha el tudod vezetni az internetkábelt a kívánt helyre, akkor az utóbbit ajánlom.

2017. jan. 29. 13:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Eleve a UPC wifis routeret hasznaltam , majd kaptam egy ismerostol egy ilyen routert:

[link]

a upc-s letiltottam majd abbol vezetekkel atvezetve ebbe a TP linkel megosztom a wifit. Ket antennas ezert gondoltam hogy jobb lessz a sima upc lathato antenanna nelkuli routeretol.

De a testverem meg mindig panaszkodik a sebessegre es nem akar vezeteket behuzni a szobajaba...

Tudnal esetleg ajanlani valami eros,jo wifi modult amit beszurna a gepebe es jobban fogna mint a mostani?

2017. jan. 29. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!