Kinek ajánlanátok a Macbookot (vagy Macbook Airt)?
Tényleg annyival jobb egy 512GB-os SSD-s,16GB memóriás, i7-es processzoros dedikált grafikus gyorsítóval ellátott windowsos modellnél, hogy még a specifikációkban látható egyértelmű hátrány ellenére is megéri a plusz pénzt? Csak mert 1000-1500€-ért nagyon, nagyon ütőképes windowsos notebookot lehet venni. Ezzel szemben az Apple integrált grafikus gyorsítót kínál, 128, vagy 256GB tárhelyet, i5-ös processzort (i7-est csak nagyon csúnya felárért). Valahol behozza azt az elmaradást egy felső kategóriás Windowsos notebookkal szemben, amit a specifikációk mutatnak?
Jobb valamiben azon kívül, hogy általában szebb, könnyebb, és prémium anyagokat használ?
Nem szoktam játszani notebookon, hobbi szinten videózni viszont igen.
Videó editálásra mit ajánlotok inkább, notebook, vagy Macbook?
Kinézetre tetszik a Macbook, de ha a dizájnon kívül más előnye nincs, akkor nem hiszem, hogy valaha is cserélnék Macbookra.
(Eddig csak Windowssal dolgoztam).
És videó editálásra azért van szükségem hordozható gépre, mert a hét mindkét felét máshol töltöm.
Válaszaitokat köszönöm.
vannak raja alapból olyan szoftverek amik bizonyos munkákhoz nagyon jól jönnek mint pl zene szerkesztő meg tököm tudja egy átlag usernek semmi előnyt nem hoz csak pénz kidobást. A márkát fizeted meg mindig azért rihe rohadt almáért .
Én biztos egy asus rog laptopot vennék és nem csak játék miatt , munkára is elég perfect.
Hát hasonlítsunk akkor picit, Macbook, régebbi proci, az integrált erősebb, az iris pro, képernyő 2K:
ASUS zenbook, legújabb mobil proci, gyengébb integrált, szerintem korszerűbb technológia és könnyebb is, mindössze 910g, a másik 2kb:
Ehhez képest a MAC majdnem kétszer annyi kóstál. Szóval miért is érné meg? Semmiért.
Annak érdemes akinek multimédiás érdekeltsége van és stabil gépre vágyik (osx miatt),meg ugye meg tudja fizetni.
Vagy ha nagyon nem birod a windowsnak a dolgait.
Nekem RoG-om van és meg vagyok vele elégedve mint gép,de a windows teljesen elrontja az élményt néhány hónap után mert "tele megy szeméttel"utana pedig szöszmötölni kell vele
Mac-en nem jellemző.
Én valószínűleg váltani fogok ezen okok miatt.
Konkluzió:
Ha mind1 mennyit költesz akkor szerintem MacPro,mert megéri.
Ha nincs pénzed akkor meg Asus X-széria nagyjából 200ért van ami 8gb ram,500gb sata,i5 4x3,2 proci
(Az x széria azért jobb mert amennyiert veszel rog-ot azért procira erősebb x-szériásat veszel,csak néhány hardveres "butitása" van a Rog-hoz képest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!