Milyen új videókártyát ajánlanátok?
Jelenlegi gépemben egy nVidia GTX 750 van. Van egy másik gépem is, komoly felújítás megy végbe rajta, alaplap, proci, VGA csere... Eddigi VGA abban a másik gépben egy nVidia GT 430 volt, és ezt a GTX 750-et szeretném beletenni. Visszatérve az eredeti gépre, nem lesz így kártyája. Úgy döntöttem oda vennék valami GTX 750-től jobbat.
A keret: 45-50000 Ft
Nem zárkózom el se az nVidiától, se az AMD-től.
Fogyasztás: lehetőleg 150 W alatt, de ha muszáj több kakaó neki, akkor egye fene...
Néztem először egy GTX 750 TI OC kiadást, de lehet, hogy ennél már jobban megérné, ha még egy picit rászánnék pl: a következő szériára, ami már jelentősebb teljesítménybeli különbséget mutatna.
Milyen VGA-t ajánlotok?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Nemtom, milyen logika alapján szeretenéd egy 750 Ti-vel helyettesíteni a 750-edet (pénzkidobás), de ha nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon most akarsz videokártyát venni, akkor:
Ha tudsz még vagy ~20 ezret szerezni, akkor GTX 1060-at, vagy RX 480-at vegyél... ár/értékbe sokkal jobban megéri szerintem mint a 1050Ti, de ahogy akarod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!