Melyik billentyűzetet vegyem? A Genius Scorpio G215-öt vagy a Kolink KBV8-at?
2017. jan. 28. 02:45
2/4 A kérdező kommentje:
Hasonló árkategóriában milyet ajánlanál?
2017. jan. 28. 03:17
3/4 anonim válasza:
Van egy olcsóbb Kolink billentyűzetem (KBV2), az egy korret billentyűzet 1200-ért. Viszont a KBV8-at még Árukeresőn is szidják, ami már jelent valamit.
Ezek közül nem venném semelyiket. Kívülről nagyon giccsesnek néznek ki, és mindkettőnél írják, hogy a háttérvilágítás csak dísznek van. Emellett sok helyet is foglalnak, ha ez szempont.
Konkrét billentyűket szerintem senki nem tud ajánlani. Menj be a boltba, és válassz egy irodai billentyűzetet (HP, Logitech, Genius).
Ez az egyik legolcsóbb bill, ami mögött van gomb világítás: Genius Scorpion K5
4/4 anonim válasza:
Én a legendás SK8825-t használom évek óta, nagyon strapabíró és kényelmes, jól használható. Azt tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!