Dandé Attila kérdése:
Kolink 400W kl-400 jó tápegység?
Figyelt kérdés
láttam a radium pc oldalán,hogy gtx 1050 et i3-6100 at meg 8 gb ramot hajt. Vagyis olyan pc- be van beszerelve.. én nekem ennél azért gyengébb pc kerülne össze állításra..csak valakinek lenne tapasztalata esetleg?2017. jan. 10. 21:34
1/4 anonim válasza:
nem.
Kolink egy névtelen semmire se való táp, mint a Keep out, Chieftec smart széria meg társai.
A probléma ott van vele, hogy csak papíron vannak rajta a védelmek, mint túláram, túlfeszültség, alulfeszültség stb. Az olcsó táp kategória 12 ezer körül indul egy fsp hexa+ 400 wattal.
2/4 anonim válasza:
A kolink annyira nem gyárt megbízható tápokat, nem is ajánlják őket! Konkrétan ez a típus nem tűnik különösen rossznak!
3/4 anonim válasza:
Be Quiet System Power 8 400W, ez kell neked, ez a belépő szint, minőségi és megbízható.
4/4 anonim válasza:
Nem,egy hulladék.
Ebbe a konfigba:
XFX TS 450(LEC)
Chieftec Force(CPS-400S)
Enermax Maxpro 400W
Be Quiet!System Power 8
FSP APN
Ezt a hajt kifejezést meg hanyagoljuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!