Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek egy Razer man'o...

Szerintetek egy Razer man'o war fejhallgató megéri?

Figyelt kérdés
2 fejhallgató között gondolozok az egyik ez a másik meg a Skullcandy plyr 2.Van-e vélemégyetek rólluk?

2017. jan. 27. 16:53
 1/5 A kérdező kommentje:
*Véleményetek
2017. jan. 27. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:

60-ért? soha

[link]

15-ért találni normális asztali mikrofont is.

2017. jan. 27. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Razer?

Vezeték nélküli?

7.1-es?

60 ezerért?

Nem, nem, nem és nem. Az összes Razer fejhallgató pokolra való hulladék, csak azok istenítik őket, akik még nem próbáltak tényleg jó minőségű fejest. Vezeték nélkülit csak akkor ajánlok, ha nagyon-nagyon muszáj, akkor is inkább Sennheisert, Audio-Technica-t. A 7.1 pedig egyszerű parasztvakítás, csak tizenéveseket lehet behülyíteni vele. Ha mindenáron "gamer" fejhallgatót akarsz, akkor Kingston HyperX Cloud, nem véletlenül kap annyi kiváló értékelést. De még annál is van jobb hifi fejhallgató ugyanannyiért.

A Slullcandyről csak annyit, hogy még a Beats by Dre-nél is ócskább divatmárka, márpedig az nagy szó.

Szóval összefoglalva: jó minőségű sztereó fejhallgató, állványos vagy csíptetős mikrofonnal. Én egy Audio-Technica ATH-M50x-est használok egy 2000 Ft-os csíptetős Zalman mikrofonnal, és a podcastom hallgatói ájuldoznak, hogy milyen mikrofonom van, mert ők még az életben nem hallottak ilyen jó beszédhangot.

Adtam már pár fiatalnak tanácsot ez ügyben, de hiába: végül mindegyik azt a 7.1-es sz**t vette meg, amelyik szerinte a legjobban néz ki. Azért voltak egy páran, akik később belátták, hogy mégis nekem volt igazam (végül is csak ez a szakmám húsz éve), de ez a kisebbség. Remélem, te nem dobsz ki feleslegesen több tízezer forintot.

2017. jan. 28. 09:34
 4/5 anonim válasza:
Szerintem a Skullcandy Plyr 2 akkumulátora tovább bírja, valamint szebb, sorround hangzással rendelkezik, mivel ebben a fejhallgatóban a hatalmas Astro cég is részt vett!
2017. jan. 28. 09:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem van egy nagy hibám, mocsok türelmetlen vagyok.Amikor a vezetékbe begabajodok akkor eléggé nehéz kibírnom hogy ne tépjem ki a fejhallgató jack-jét a gépemből.Ez által egy nagy előny ha nem vezetékes.Köszönöm a válaszokat, még nézelődök a senheiser tájékán.
2017. jan. 28. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!