Amd a8 7650k mellé melyik videokártyát érdemes berakni? Radeon rx 470 vagy gtx 1050ti?
Figyelt kérdés
Anno , nem volt elég pénzem egyből jó gamer pc-t összedobni , ezért vettem az apu procit , 8 gb ram , 500 w tápegység 1 tb hdd és 125 gb ssd mellé .Az alaplapom mindent támogat , van rajta pci-e fogalat , ismerős szerint a fent említett két komolyabb kártyát is kihajtaná a proci. De nem tudom melyikkel megyek többre. Full hd tv-n játszanék. A válaszokat előre is köszönöm .2017. jan. 22. 15:09
1/9 anonim válasza:
RX 460-tól erősebbet felesleges venni mellé.
Táp típusa?
2/9 anonim válasza:
Alapjáraton az rx470 erősebb de lehet, hogy nyoma lenne némi bottleneck-nek.
3/9 A kérdező kommentje:
A ápom típúsa approx 500 w , eddig az árkategóriáig mennék , és fullban akarom nyomni a játékokat, miért nem érdemes a 460-nál drágábbat venni ?
2017. jan. 22. 15:20
4/9 A kérdező kommentje:
jobbat venni ? *
2017. jan. 22. 15:20
5/9 BM-Striker válasza:
Mindenképpen új tápot kell venni, mert a mostani szar.
470/480-nak jobb az ár-teljesítmény aránya, mint a 560-nak, emiatt hosszabb távra jobb vétel, ha van rá pénzed.
6/9 A kérdező kommentje:
Garanciális minden ha kimegy a táp cserélik :D Igen rászánom ,a pénzt , inkább attól félek , hgoy a proci gyenge lesz egy 470 mellé . Mennyi rá az esély ?
2017. jan. 22. 15:54
8/9 A kérdező kommentje:
Értem , és előreláthatólag ez a proci fogja tudni hajtani a vga-t az tuti ? Másképp nem ugrok bele 70 rugóba :D
2017. jan. 22. 20:48
9/9 anonim válasza:
Előreláthatólag sok esetben jó nagy CPU limited lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!