Ismeretlet1 kérdése:
Mostanában godolkodtam hogy vegyek a számítógépembe egy új videókártyát, de nem tudom milyet vegyek. Szerintetek milyet érdemes venni? ram :Kingston 4+2GB DDR3 1333MHz processor:Intel Core i3-2100 3.1GHz videokártya : AMD Radeon HD 5670
Figyelt kérdés
Vagy szerintetek mit érdemes újítani rajta?2016. dec. 29. 11:39
1/9 szántóvető válasza:
a vga a szűk keresztmetszet tehát 1050 ti vagy rx 470.ha több pénzed van akkor gtx 1070,mellé használtan 35e körül egy jó i5-ös procit,mondjuk egy 3470-et és még több ramot.a tápod jó?
2/9 A kérdező kommentje:
azt nem tudom hogy milyen fajta! A tápot azt hol kell megnézni ? annyira nem értek ezekhez.
Köszönöm a válaszodat !
2016. dec. 29. 16:18
3/9 szántóvető válasza:
manuálisan,a gépház oldalát megbontva tudod megnézni.
4/9 A kérdező kommentje:
420-as
2017. jan. 27. 16:17
5/9 szántóvető válasza:
abból is van semmit érő kínai ami néhányezerért megvásárolható,és több tízezret érő minőségi cucc is.na mindegy,ha szerencséd van akkor nem lesz gond,egyébként sem fogyaszt sokkal többet mint az 5670.
6/9 A kérdező kommentje:
nos akkor milyet ajánlasz hozzá?
2017. jan. 28. 14:51
7/9 A kérdező kommentje:
érdemes még 4 Gb-t ramot venni bele, úgy értem hogy legyen akkor már benne 8GB
2017. jan. 28. 14:52
8/9 szántóvető válasza:
csinálj stressz tesztet,járasd 1 órát maxon a gépet.ha nincs gond akkor szerintem maradjon a táp egyenlőre.ramot vehetsz bele,főleg ha találsz jó áron.
9/9 szántóvető válasza:
most látom hogy 6gb ramod van:az elég,ne költs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!