Mennyit ér ez a konfiguráció? AMD Gamer Pc Amd A8 x4 6600K 3,9 Ghz
Amd A8 x4 6600K 3,9 Ghz
Táp: Be Quiet 520w Dar Power
Alaplap: Gigabyte Ga- F2a88xm hd3 fm2
Proci: Amd A8 x4 6600K 3,9 Ghz
Memória: 16gb DDR3 Hyper Kingston Fury 1866Mhz
Videókártya: GIGABYTE R9 270X 2GB GDDR5 OC PCI-E 3.0 256bit
Winchester: Maxtor 320 gb, 160 Gb Western Digital
Na jó, én adok érte 5000-et.
És a postát is fizetem!
Óóóóóó de beszóltál...
Akkor mondjad el szépen mi az a BCLK és mit lehet vele csinálni...
Mire kell figyelni mondjuk egy CPU OC-nál.
Kb mennyi ideig tart megcsinálni egy stabil OC-t akármelyik hardveren.
Mit is lehet kezdeni ezzel a géppel?
Max 900p-ben magas beállítással játszani, de a CPU ígyis-úgyis meggebed mert nem bírja tartani az iramot még egy 270X-el sem....
Na de azért, hogy megnyugodjon a lelki világod és elfelejtsd ezt az aprócska IT-s viccet (bár elég gáz ha egy ilyen szintű viccet nem tudsz még csak értelmezni se...) megmondom mennyit ér a talicska ganyé...
CPU - ~12 ezer
MB - ~8 ezer
PSU - ~5 ezernél többet nem nagyon érhet
RAM - ~13 ezer
VGA - ~29 ezer
HDD-k - ~6 ezer együtt a kettő
~73 ezer
Na. Most megnyugodtál végre, vagy továbbra is azt hiszed, hogy mert egy vicces megjegyzést tettem akkor én vagyok a senki te meg a valaki?
apu 12-15k
táp 8-10k
lap 15k
RAM 20-25k(2*8)/15-20k(4*4)
VGA 25k
HDD állapottól és kortól függően 1000-1500+ ft/db
Mit vártál 2016 végén?
Főleg egy A8-as APU-tól? Egy 2. generációs i3 is a földbe veri, nemhogy egy mostani i3 6100...
270X OC... Max 900p-ben tudsz játszani fele magas beállításokkal manapság és akkor már örülni kell...
16GB RAM... Tudod mire jó? Pénzkidobásra, és ebben a gépben tényleg csak arra volt jó... 2x8 GB RAM-ot meg 13-ér látok fent HA-n például...
FM2 lapok eleve nem drágák még ha az A88-as chipsetet is kapták meg, azok is max ilyen 20-et kóstálnak.
Táp jó, de ha egyszer 8 ezerért ment már tavaly is akkor szerinted?
HDD meg még baráti volt ha azt mondtam, hogy 6 ezret ér a kettő, mert ilyen kicsi HDD-t manapság már senki nem vesz, mert fél nap alatt tele lehet rakni egy 160-ast...
IT kategória meg nem arról híres, hogy qrva vicces, csak néha el kell egy kicsit ereszteni, mert negyed tábla szalonna után is szorít egy kicsit a gatya szíj, pláne akkor mikor valaki olyan mint te idejössz, megkapod a választ a kérdésedre 2016-os világnézetnek megfelelően, de azt hiszi, hogy többet ér a gépe mint a fent említett ~70 ezer...
Amúgy meg nyugodj meg, ha nagyon akarnék akkor egy ilyen gépet mennyiből is? max 56-ért összeraknék neked, csak a megfelelően buta embert kell megtalálnom...
Amit neked is kellene tenned mert a megfelelően buta embernek el lehet adni egy ilyen aránytalan PC-t is akár 90-be.
Mert ugye a buták akik használt cuccokat vesznek azok nem költenek sokat így olcsón akarnak nagyot, az okosok meg tudják, hogy olcsón nem lehet jót...
Gondolom az eddigi értelmezési szintnek megfelelően nem hallottál még arról se, hogy "ALKU".
Ha egyszer 30-ért megy ez a kártya típus akkor szerinted?
Simán le lehet alkudni 25-re.
RAM-al meg nem értem mit dobálózol... a 16 GB még mindig csak arra jó, hogy e-farkat növessz, semmi másra.
Ahova pedig kellene játék vagy bármi más felhasználási téren ennyi RAM oda meg kevés a CPU...
Egy A8-as CPU-t örül az aki elad, szóval az simán alkudozható, és mivel ~12 ezer ar ára simán le lehet vinni 8-9 postázással együtt.
FM2 lap.... Szintén örülnek ha elviszik, így azt is meg lehet karcsúsítani 2-3 ezerrel.
Táp jó. Volt.
Fogd fel...
Ezek már legalább 3 és fél éves hardverek és rohadt gyengék... főleg 2016 végén, úgy hogy lassan már itt van az AMD Zen ami az eddigiek alapján jelentős fejlődésen esik át, és a mostani APU-k CPU része is erősebb lesz mint egy 6. genes i3, és alulról karcolgatja majd az i5 6400/6500 lábacskáit... upsz megint egy IT vicc, bár neked úgy se mond semmit... no sebaj...
Ezért is ilyen olcsó, mert gyenge és régi...
Valamint aki FM2+ vonalon indul el AMD szinten az is inkább előkukázza már a régi HD6000-es kártyát és berak mellé egy X4 860K vagy 880K-t aminek a teljesítménye már eléri legalább a 4. generációs i3 4130 és 4150 közötti teljesítményt....
Magyarul:
AMD vonalon FM2+ különösen olcsó, de amennyire olcsó ugyan annyira gyenge is.
Na meg most őszintén...
Mikor egy ilyen gép megy 75-be:
Jó a hipro táp egyből kuka, szóval legyen az, hogy 70-be megegyeznék vele, és a tápot inkább vegye ki belőle nekem, de 30-ért vesz bele egy HD7970-et meg egy XFX TS 430 tápot akár használtan és tessék, 108 körüli összegből olyan gépe van amihez a tiéd semmilyen szinten nem ér fel...
De ha nem hiszed el itt van nesze:
-CPU
Tavaly nyáron ment el 15-be...
Azóta simán leesett a tényleges értéke 12-re...
-MB
Szintén tavaly, de már tavasszal is csak 10 ezer volt... azóta simán beesik a tényleges értéke 8 körüli értékre...
-VGA
Ez közel 1 hónapja van fent 30-ért, és még csak meg se csiklandozta valakinek az agyát a kártya, mikor itt van ni, [link] 25-ért adja valaki, bár ez is lassan 1 hónapos, de mivel a 7950-ek meg az olcsóbb 7970-ek mennek ennyiért amik igen csak erősebbek mint egy 270X így megint csak nincs piaca a 270X-nek...
-PSU
8 ezer...
+4-ért meg ilyet veszel: [link]
-RAM
Tavasszal még 17, de megjött a DDR4 így jócskán lenyomta a DDR3-as árakat...
Így örülni kell ha 12-15 körül elmegy...
HDD-t meg nem fogok keresni mert az mint mondták, az állapottól és a kondíciótól függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!