Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rx 460 windforce 4 giga vagy...

Rx 460 windforce 4 giga vagy inkább gtx 750ti 4 giga? Max medium illetve High beálításon fogom használni. Más kártya nem érdekel.

Figyelt kérdés
rx 460,gtx 750 ti

#gtx 750ti #amd rx 460
2017. jan. 21. 16:38
1 2
 11/17 Trevor. ***** válasza:
GTX 750 Ti 4GB-nak semmi értelme. Nekem 750 Ti 2GB kártyám van és amilyen grafikához kellene 2GB-nál több VRAM, ahhoz már maga a kártya ereje kevés.
2017. jan. 21. 17:58
 12/17 anonim ***** válasza:

Mivan töki?

Birkózó szart ettél?

Tudod alapvető dolog lenne, ha kérek valamit és jutunk egyről a kettőre akkor megköszönöm a segítőmnek és nem csak úgy otthagyom a g**ibe...

De ennyi erővel meg amennyi tiszteletet te adsz...

Nem rég óta látlak itt, de megérett számodra a kilépés gomb egy rövid ideig... már ha normalizálni tudod magadat... sok sikert hozzá...

2017. jan. 21. 18:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Ebbe lehet valami, de hogy kapcsolódik ez az eredeti kérdéshez ? És egyáltalán. Bármelyik kérdéshez. Jöttök állandóan hogy nem tudja kihasználni így, megy úgy. Ezen logika mentén az összes 100 lóerő feletti kocsit be kéne zúzni, mert "nem tudja kihasználni " az 2-3 vagy 400 lóerőt Érdemes összefüggésekben gondolkodni !

"Más kártya nem érdekel" Ez van a kérdésben !!

2017. jan. 21. 18:04
 14/17 anonim ***** válasza:
K.Ádám rem. nem nekem sírsz itt...
2017. jan. 21. 18:18
 15/17 Trevor. ***** válasza:

Emberek, nyugi van!

Privátban is megbeszélhetitek ezeket.

2017. jan. 21. 18:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Kinek nem igen nem veszi magára...

Azon kívül aki meg megérti az felfogja, hogy neki írom.

2017. jan. 21. 18:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek.Eggyébként pedig azért nem írtam tegnap ide kommentet mert nem voltam a gépem közelében nem "lustaság"-om miatt:DDD. Lestat neked pedig érdekes neved van olyan ismerősen hangzik mintha TOm Cruise szerepe lett volna ez anno:DD
2017. jan. 22. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!