Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GTX 960 overclocking probléma?

GTX 960 overclocking probléma?

Figyelt kérdés

Hali.Az lenne a probléma, hogy ha húzom a kártyámat akkor egy kis ideig működik, utána kifagy a játék(Watch Dogs 2-nél próbáltam),és mikor megint elindítom a játékot akkor a kártya lekorlátozódik 540 Mhz-re,mi lehet a probléma?

[link]

Konfig:

CPU:Intel Core I7 3770

VGA:Palit Geforce GTX 960 Super Jetstream 2GB

Alaplap:Ashrock Z77 Pro3

2017. jan. 21. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Legújabb driver van fent? Akkor valószínűleg az lesz a gond. 375.95-öst rakd fel, az még stabil.
2017. jan. 21. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Jól értem ? Tuningolod a kártyát ami ezáltal instabil lesz, erre te megkérdezed, hogy mi lehet a probléma ?

Az konkrét ! :)

2017. jan. 21. 11:40
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Most egy újabb driver van fent, lehet majd megpróbálom visszatenni azt amit mondtál.

#2 Igazából ez az első gépem, ami játékra is alkalmas,és eddig még nem tuningoltam kártyát, viszont youtube-on néztem tutorait,hogy hogyan és mennyire lehet felhúzni egy 960-at,és én még nem is húztam rá annyit mint amennyit ráhúznak a videóban(igaz az nem Palit volt hanem MSI).Szóval akkor valószínűleg ez a kártya nem szereti ha húzzák.

2017. jan. 21. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Jó ha tudod, hogy minden GPU más órajelet bír... Lehet, hogy a tied 50MHz-es húzást sem bír feszültségemelés nélkül míg egy másik akár 150-200MHz-et is. Még egy apróság; GPU és memória órajelet ne húzd egyszerre. Kezd a GPU-val, 10 vagy 20MHz-enként haladva.
2017. jan. 21. 15:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget,75Mhz-t tudtam ráhúzni,az felett már nem működött rendesen a kártya.A memóriát érdemes húzni vagy az maradjon az alap órajelen?
2017. jan. 21. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Lépésről lépésre húzhatod amikor kifagy vegyél vissza.
2017. jan. 21. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!