Mi a véleményetek erről az ebay oldalról? Nagyjából harmad áron egy termék olyan valakitől akinek eddig 108 üzlete volt ami 100% pozitív.
Nem tudom ez hogy lehet, de köszi a linket :D
Azthiszem egyet le is nyúlok. Ha átvágnak, akkor meg ott a paypal ami visszaadja a pénzt.
Szinte az összes pozitív értékelés arról szól hogy ő milyen jó VEVŐ. Eladóként már csak 28 értékelése van, de legalább azok is pozitívak, ugyanakkor ezekből 27 termék értéke 1 penny volt, egy sima műanyag zacskóért (ilyen üzleten nehéz bukni).
A 108 pozitív értékeléshez képest csak 1 darab eladása volt aminél értéke is volt a tárgynak.
Én vásároltam már hasonlót kb. 1 éve. Itt téma volt akkor is az is. Végül kaptam ajánlottan egy boritékot, benne egy összegyürt papirt. Amikor panaszt tettem akkor visszaadták a pénzt, igy nem vesztettem semmit.
Szívesen első, még gondolkozom, lehet én is rendelek egyet. Esetleg kettőt, a fiamnak is.
Aztán akár itt is megbeszélhetjük, wincsesztert kaptunk e vagy papírgombolyagot...
Jó dolog-e vagy nem, a képen egy termékfotó található. Ez lehet jó is, hogy bemutatja mit árul, és lehet rossz is hogy letölt bárhonnan egy termékfotót miközben nincs mögötte termék.
A kép ugyanaz mint itt:
vagy itt, és tényleg csak ennyi:
átlag 30 ezerhez képest 5 ezerért bőven nem harmadár, hanem hatoda. Én még azt a kérdést is felteszem magamban, hogy ez a felhasználó nem tűnik kereskedőnek, de van 13 darabja belőle, ami érdekes dolog.
Azt írja hogy 3 eladása volt az elmúlt 24 órában. Én megvárnám amíg ezek rendelői megkapják és írnak véleményt.
Sajnos addigra már biztos elfogy. Mert szerintem lesznek akik - pont a garancia miatt- kipróbálják. Ahogy az első mondta s ahogy én is gondolkozom rajta.
A hatodárhoz annyit szülnék hozzá, hogy ami 30 000 Ft, az nem 120 hanem 250 gigás ami 30 000-be kerül. Amásodik fotó ráadásul 500 gigást ábrázol ami még drágább lenne.
A 120 gigás azonban 17-18000 Ft ennek a 5500 kb a harmada.
Azzal, hogy a gyári fotót tölti le az a gondom, hogy ugyanugy letölthet a netről egy nem gyári sajátnak látszó fotót is, fotóval még nem bizonyitja a termék létét. Én is adtam már el bontatlan terméket, bontatlanul is hirdettem s igy nem is mellékelhettem róla másik termékről szóló gyári fotót.
de még arra is volt példa hogy fotó és minden egyéb paraméter alapján, csak a gyártót és tipust jelöltem meg a hirdetésben, s a vásárló miután utánanézet a termék paramétereinek, a kérdéses tipust kereste megvételre.
szóval ezek nem jelentenek valódi biztositékot ha megvannak.
ráadásul ezzel kapcsolatban is volt egy fura esetem amit szintén itt tárgyaltam ki.
az említett bontatlan terméket hirdettem, s felhivott egy ember s két kérdést ismételgetet:
-bontatlan e a termék
- működik e
én tájékoztattam arról, hogy bontatlan, de nem tudom működik e, ahhoz fel kell bontanom, s ki kell próbálnom. megtegyem?
erre azt válaszolta:
- ne.
majd ujból megkérdezte:
- de működik?
ujra elmondtam neki ugyanezt.
végül ingerülten megrendelte s közölte, hogy de ha átverem, megkeres.
erre válaszul viszont megtagadtam a kiszolgálást, mert amit tett az már többszörös büncselekmény és jobbnak láttam, ha bünözővel nem üzletelek, s itt kérdezgettelek benneteket, lehet e abból problémám ha megtagadok egy kiszolgálást.
az egyik középső bekezdést elirtam:
de még arra is volt példa hogy fotó és minden egyéb paraméter NÉLKÜL, csak a gyártót és tipust jelöltem meg a hirdetésben, s a vásárló miután utánanézet a termék paramétereinek, a kérdéses tipust kereste megvételre.
szóval ezek nem jelentenek valódi biztositékot ha megvannak.
Azt nem tudod ha mind a tízet megveszem akkor is érvényes a garancia?:))
Vagy akkor ráfoghatják hogy nem életszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!